ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Στο κόλπο για την απόκτηση του Ντεπάι η "μεγάλη κυρία"

Ο Μέμφις Ντεπάι με τη φανέλα της εθνικής Ολλανδίας
Ο Μέμφις Ντεπάι με τη φανέλα της εθνικής Ολλανδίας © 2021 PETER DEJONG / ASSOCIATED PRESS

Η Γιουβέντους προσπαθεί να μπει "σφήνα" στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι, ο οποίος αποχωρεί από τη Λιόν ως ελεύθερος.

Δημοσιεύματα σε Ιταλία και Ισπανία αναφέρουν ότι η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι, με τον οποίο έχει έρθει σε προφορική συμφωνία η Μπαρτσελόνα, κατόπιν εισήγησης του Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι υπέρ της απόκτησης του 27χρονου Ολλανδού μεσοεπιθετικού, ο οποίος έχει μαγνητίσει τα βλέμματα πολλών γιγάντων της Ευρώπης, επειδή μένει ελεύθερος.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Ντεπάι είναι ένας υποψήφιος αντικαταστάτης του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την "μεγάλη κυρία". Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος του Euro 2020, καθώς ο Ντεπάι έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Υπενθυμίζεται ότι οι "μπλαουγκράνα' είχαν συμφωνήσει και με τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ, όμως η μεταγραφή δεν προχώρησε, μετά από το γερό "μπάσιμο" της Παρί για την απόκτησή του. Φέτος ο Ντεπάι αγωνίστηκε 40 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Λιόν, έχοντας απολογισμό 22 γκολ και 12 ασίστ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΙΟΝ SERIE A LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ