ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Προχωράει το θέμα της απόκτησης του Ντεπάι

Ο Μέμφις Ντεπάι στον αγώνα της Λιόν κόντρα στο Μόνακο
Ο Μέμφις Ντεπάι AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Ο Μέμφις Ντεπάι φαίνεται πως έχει καταλήξει στη Μπαρτσελόνα και αυτό το καλοκαίρι θα φορέσει τη φανέλα της αν όλα κυλήσουν ομαλά, αποχωρώντας από τη Λιόν.

Η Μπαρτσελόνα έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον Μέμφις Ντεπάι και θα κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου να τον αποκτήσει αυτό το καλοκαίρι. Από τη δική του μεριά, ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός θεωρεί πως έκλεισε ο κύκλος του στη Λιόν και θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, παίζοντας στο πλάι του Λιονέλ Μέσι.

Όπως ανέφερε η "Equipe" σε χθεσινό (17/5) δημοσίευμά της, ο 27χρονος που μένει ελεύθερος από τη Λιον, έχει αποφασίσει για το μέλλον του, με τους εκπροσώπους του να ολοκληρώσουν τις τελικές λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως έχει απορρίψει προτάσεις από τις Γιουβέντους, Ίντερ και Ατλέτικο Μαδρίτης και βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση σπιτιού στην Βαρκελώνη.

Πάραλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η ενδεχόμενη μετακίνηση του Ντεπάι στους μπλαουγκράνα, δεν σχετίζεται με την περίπτωση του Κουν Αγκουέρο, ο οποίος φεύγει από τη Σίτι και η Μπαρτσελόνα φαντάζει ως ο πιθανότερος προορισμός του.

AP Photo/Laurent Cipriani

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ