ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Αλέγκρι έκραξε τον Μοράτα την ώρα που τον έκανε αλλαγή με την Τζένοα

Γιουβέντους: Ο Αλέγκρι έκραξε τον Μοράτα την ώρα που τον έκανε αλλαγή με την Τζένοα
PRINT SCREEN YOUTUBE

Η άνεση με την οποία πήρε το τρίποντο κόντρα στην Τζένοα δεν στάθηκε αρκετή για να αποφευχθεί η ένταση στο στρατόπεδο της Γιουβέντους, με τον Μάσιμο Αλέγκρι να έχει θερμό διάλογο με τον Άλβαρο Μοράτα τη στιγμή που τον έκανε αλλαγή.

Τι και αν η Γιουβέντους έκανε περίπατο κόντρα στην Τζένοα και πήρε μία από τις ευκολότερες νίκες της στη φετινή Serie A; Η ένταση και τα νεύρα δεν έλειψαν από τους μπιανκονέρι και αυτή αποτυπώθηκε σε όλο το μεγαλείο της στο 73ο λεπτό, τη στιγμή που ο Άλβαρο Μοράτα αποχωρούσε δίνοντας τη θέση του στον Μόιζε Κεν.

Λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Ισπανός επιθετικός είχε τσακωθεί με τον Μπιράγκι και είχε δει την κίτρινη κάρτα του διαιτητή, με τον Αλέγκρι να είναι έξαλλος με τη συμπεριφορά του παίκτη του και να το δείχνει με έντονο τρόπο τη στιγμή της αποχώρησής του.

"Τους χάρισες ένα φάουλ, θα πρέπει να κρατάς κλειστό το στόμα σου. Τα έκανες χάλια", φώναζε ο προπονητής των μπιανκονέρι την ώρα που ο απαρηγόρητος και συνάμα θυμωμένος Μοράτα, επαναλάμβανε την εξής φράση: "Τι έκανα; Τι έκανα;"

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ