ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Μπήκε στη μακριά λίστα των υποψηφίων για τον Ντεπάι

Ο Μέμφις Ντεπάι
Ο Μέμφις Ντεπάι © 2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η Γιουβέντους ψάχνει έναν παίκτη για το ρόλο του δεύτερου σέντερ φορ που θα πλαισιώσει τον Βλάχοβιτς και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo" έβαλε στο στόχαστρο της τον Μέμφις Ντεπάι που μοιάζει να μη χωράει στην Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα εμφανίζεται διαθετειμένη να αποχωριστεί τον Μέμφις Ντεπάι, από τη στιγμή που το επιθετικό της οπλοστάσιο μοιάζει υπερφορτωμένο στην παρούσα φάση - με τη μεταγραφή Λεβαντόβσκι, την ανανέωση του Ντεμπελέ και την παρουσία των Ομπαμεγιάνγκ, Τόρες και Φάτι στο ρόστερ- και το γεγονός αυτό έχει σημάνει συναγερμό σε ουκ ολίγες ευρωπαϊκές ομάδες.

Η τελευταία μάλιστα που μπήκε στην... ουρά των μνηστήρων είναι η Γιουβέντους, με την "Mundo Deportivo" να αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα πως η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι ήθελε τον παίκτη το περασμένο καλοκαίρι όταν ήταν ακόμα στην Λιόν, για να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον της εδώ και λίγα 24ωρα.

Αγκάθι φυσικά στην προσπάθεια των μπιανκονέρι να τον πάρουν στο Τορίνο είναι οι μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις των Καταλανών, που είναι της τάξης των 20.000.000 ευρώ, αλλά και το ότι ο Ολλανδός επιθετικός προέρχεται από μία καλή σεζόν όπου ανέβασε τις ποδοσφαιρικές μετοχές του.

Όπως μάλιστα επισημαίνει το καταλανικό μέσο, πέρα από την Γιουβέντους, υπάρχουν τρεις ακόμα ιταλικές ομάδες που δείχνουν πρόθυμες να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Μπαρτσελόνα, οι Μίλαν, Ίντερ και Νάπολι, ενώ τον παίκτη τσεκάρει και η Τότεναμ χωρίς όμως να έχει πολλές πιθανότητες.

Και αυτό γιατί ενώ ο παίκτης έχει θέσει ως όρο να αγωνίζεται σε ομάδα που να συμμετέχει στο Champions League, έχει άσχημη εμπειρία από την παρουσία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν... τρελαίνεται να επιστρέψει στην Premier League.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ