ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Κλείνει το deal με τον Φελίπε Άντερσον

Ο Φελίπε Άντερσον με τη φανέλα της Λάτσιο σε ματς της Serie A απέναντι στην Νάπολι | 28 Ιανουαρίου 2024
Ο Φελίπε Άντερσον με τη φανέλα της Λάτσιο σε ματς της Serie A απέναντι στην Νάπολι | 28 Ιανουαρίου 2024 @2024 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Η Γιουβέντους όχι μόνο έχει κλείσει το μάτι στον Φελίπε Άντερσον εδώ και καιρό αλλά φαίνεται να βρίσκεται μία ανάσα από το να τον κάνει την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της.

Ο Φελίπε Άντερσον συμπληρώνει φέτος μία τριετία στην ιταλική πρωτεύουσα με τη φανέλα της Λάτσιο όμως το συμβόλαιό του με τους αετούς λήγει το καλοκαίρι και όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο "Ολίμπικο".

Αιτία η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών στο οικονομικό, με τον 30χρονο Βραζιλιάνο να ζητάει να ανέβει πάνω από τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και τον πρόεδρο Λοτίτο να αρνείται να ικανοποιήσει το αίτημά του ρίχνοντας τον ουσιαστικά στην αγκαλιά της... Γιουβέντους.

"Η Γιουβέντους είναι μία ανάσα από το να υπογράψει τον Φελίπε Άντερσον ως ελεύθερο, επίκειται συμφωνία! Έγινε επίσημη πρόταση στον Βραζιλιάνο εξτρέμ και το θέμα θα κλείσει σύντομα.

Η προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι στο τελικό στάδιο και μένουν μόνο οι λεπτομέρειες", αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Ιταλός... μεταγραφολόγος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με το "Tuttomercato" να αναφέρει πως ο παίκτης μπορεί να υπογράψει τριετές συμβόλαιο στην βέκια σινιόρα με ετήσιες απολαβές ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ