ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους για την έρευνα για ψευδή λογιστικά στοιχεία: "Έχουμε λειτουργήσει σύμφωνα με τους νόμους"

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι
Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι © 2016 MATTHIAS SCHRADER, FILE / AP IMAGES

Μία ημέρα μετά την είδηση ότι η Γιουβέντους ερευνάται για ψευδή λογιστικά στοιχεία και κίνηση κεφαλαίων, ο ιταλικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει ότι έχει λειτουργήσει νόμιμα και θα συνεργαστεί με τις Αρχές, προκειμένου να διευθετηθεί η υπόθεση.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών της Ιταλίας βρίσκεται η Γιουβέντους, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (27/11), καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντρέα Ανιέλι, ο αντιπρόεδρος, Πάβελ Νέντβεντ και ο πρώην τεχνικός διευθυντής, Φάμπιο Παράτιτσι, που τώρα βρίσκεται στην Τότεναμ, ερευνώνται για ψευδή λογιστικά στοιχεία και κίνηση κεφαλαίων ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα, η αρμόδια Αρχή επισκέφθηκε την Παρασκευή (26/11) τα γραφεία της ομάδας, προκειμένου να συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες και έγγραφα. Συγκεκριμένα ερευνώνται στοιχεία από το 2019 έως το 2021.

Από τη μεριά της η Γιουβέντους εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποία ξεκαθαρίζει πως βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών, ξεκαθαρίζοντας πως ουδέποτε λειτούργησε παράτυπα.

Μεταξύ άλλων, οι διοικούντες τον ιταλικό σύλλογο, αναφέρουν στην ανακοίνωση: ν χρειαστεί, η Γιουβέντους θα συνεργαστεί με τους ερευνητές και την Consob (Δημόσια Αρχή που είναι υπεύθυνη για τη ρύθμιση χρηματοπιστωτικών αγορών στην Ιταλία) και είναι βέβαιη ότι θα ξεκαθαρίσει κάθε πτυχή που τους ενδιαφέρει, πιστεύοντας ότι έχει λειτουργήσει σύμφωνα με τους νόμους και τους κανονισμούς που διέπουν την προετοιμασία των οικονομικών εκθέσεων, σύμφωνα με τις λογιστικές αρχές και σύμφωνα με τις διεθνείς πρακτικές της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας και τις συνθήκες της αγοράς".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ