VIRAL

Γιουβέντους: Φίλη των μπιανκονέρι παρακάλεσε τον Ντιμπάλα να μην πάει στην Ίντερ

Γιουβέντους: Φίλη των μπιανκονέρι παρακάλεσε τον Ντιμπάλα να μην πάει στην Ίντερ
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ SANDROS ΣΤΟ TWITTER

Ο Πάουλο Ντιμπάλα φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ίντερ για να συνεχίσει την καριέρα του και αυτό δεν αρέσει σε φίλους της Γιουβέντους, με τιφόζα των μπιανκονέρι να σταματά το αμάξι του και να του ζητάει να μην πάει στους νερατζούρι.

Ο επόμενος σταθμός του Πάουλο Ντιμπάλα, από την έναρξη της νέας σεζόν, παραμένει ακόμα άγνωστος, ωστόσο δύο είναι μέχρι στιγμής τα δεδομένα που δεν αμφισβητούνται.

Το ένα είναι πως θα αποχωριστεί τα ασπρόμαυρα της Γιουβέντους από τη στιγμή που οι συζητήσεις του εκπροσώπου του με τους παράγοντες της βέκια σινιόρα κατέληξαν σε αδιέξοδο και το άλλο πως η Ίντερ φλερτάρει επίμονα μαζί του, με την Gazzetta dello Sport να αποκαλύπτει με δημοσίευμά της πως έχει καταθέσει πρόταση στον Joya για συμβόλαιο τεσσάρων ετών με ετήσιες απολαβές ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους.

Με όλα τα τα παραπάνω στοιχεία στο τραπέζι, είναι λογικό αρκετοί φανς της Γιουβέντους να μην αισθάνονται βολικά, ξέροντας πως ένας από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της ομάδας διαπραγματεύεται με μία παραδοσιακή και άσπονδη αντίπαλό της, και μία εξ αυτών θέλησε να εκφράσει τα συγκεκριμένα συναισθήματα.

Αυτό το έκανε με ιδιαίτερο τρόπο, αφού πλησίασε ένα αμάξι στο οποίο ήταν στη θέση του συνοδηγού ο Αργεντινός, κατά την έξοδό του από το προπονητικό κέντρο των μπιανκονέρι στην Κοντινάσα, και όχι μόνο του έδωσε φανέλα των Τορινέζων για να την υπογράψει αλλά τον παρακαλούσε επίμονα να μην πάει στην Ίντερ.

Η απάντησή του; Διπλωματική αφού αρκέστηκε σε ένα χαμόγελο, με τους νερατζούρι να είναι πάντως η ομάδα που αυτή τη στιγμή έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να τον εντάξει στο δυναμικό της τη νέα αγωνιστική σεζόν.

TAGS VIRAL ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ