ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο μάνατζερ του Ντιμπάλα διέψευσε τα περί συμφωνίας του Joya με την Ίντερ

Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ντέρμπι κόντρα στην Ίντερ | 28 Φεβρουαρίου 2016
Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ντέρμπι κόντρα στην Ίντερ | 28 Φεβρουαρίου 2016 @2016 MASSIMO PINCA/AP IMAGES

Ο εκπρόσωπος του Πάουλο Ντιμπάλα έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια που θέλουν τον Αργεντινό φορ να συνεχίζει την καριέρα του στην Ίντερ από τη νέα σεζόν, τονίζοντας πως ο Joya δεν έχει έρθει σε συμφωνία με κάποια ομάδα, είτε εντός είτε εκτός Ιταλίας.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα δεν θα φοράει τα ασπρόμαυρα της Γιουβέντους από τη νέα σεζόν αφού οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν για νέο συμβόλαιο συνεργασίας και είναι ανοιχτός σε προτάσεις από άλλους συλλόγους, με την Gazzetta dello Sport να βάζει μάλιστα φωτιά στους Τορινέζους κάνοντας λόγο για συμφωνία με την Ίντερ.

Συγκεκριμένα, η έγκυρη ιταλική εφημερίδα αποκάλυψε πως ο Joya δίνει τα χέρια με τους νερατζούρι για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με ετήσιες απολαβές που θα ανέρχονται σε 6 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους, με την είδηση αυτή να... κινητοποιεί τον μάνατζέρ του.

Ο λόγος για τον Χόρχε Αντούν, ο οποίος θέλοντας να αποφύγει "εντάσεις", με δεδομένο πως επίκειται και ο τελικός του Coppa Italia μεταξύ της Ίντερ και της Γιουβέντους, δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Ο παίκτης είναι συγκεντρωμένος αποκλειστικά στο φινάλε της σεζόν, στο πρωτάθλημα και στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Δεν υπάρχει η παραμικρή συμφωνία με κάποια ομάδα, είτε στην Ιταλία ή στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ