ΙΤΑΛΙΑ

Γιουβέντους: Ο Ντιμπάλα κλείνει στην Ίντερ για τέσσερα χρόνια, αλλά με λιγότερα χρήματα

O Πάουλο Ντιμπάλα πανηγυρίζει με τη φανέλα της Γιουβέντους γκολ του κόντρα στην Τζένοα για την Serie A
O Πάουλο Ντιμπάλα πανηγυρίζει με τη φανέλα της Γιουβέντους γκολ του κόντρα στην Τζένοα για την Serie A TANO PECORARO/LAPRESSE VIA AP

Ο Πάουλο Ντιμπάλα βρίσκεται μία ανάσα από το να φορέσει τη νέα σεζόν τη φανέλα της Ίντερ, με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport να αναφέρει πως οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο τεσσάρων ετών και ετήσιες απολαβές έξι εκατ. ευρώ.

Μία ανάσα από το να έρθουν σε οριστική συμφωνία βρίσκονται οι Πάουλο Ντιμπάλα και Ίντερ, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού επιθετικού με τη Γιουβέντους λήγει στο τέλος της σεζόν, αλλά οι δύο πλευρές φαίνεται πως από το προσεχές καλοκαίρι θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, οι "νερατζούρι" αναμένεται να αποκτήσουν τον 28χρονο ως ελεύθερο, προσφέροντάς του συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, αλλά με χαμηλότερες απολαβές συγκριτικά με το Τορίνο.

Στους "μπιανκονέρι" ο Ντιμπάλα λάμβανε ετησίως 7 εκατ. ευρώ, με την ομάδα του Μιλάνο να του προσφέρει έξι εκατ. ευρώ συν τα πρόσθετα μπόνους.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΙΝΤΕΡ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ