ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ανοιχτή σε ανταλλαγή Ρονάλντο - Πογκμπά σύμφωνα με την Independent

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Πολ  Πογκμπά σε αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Πολ Πογκμπά σε αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Η Γιουβέντους έχει στην κορυφή των προτιμήσεων της τον Πολ Πογκμπά και σύμφωνα με αρθρογράφο της εφημερίδας "Independent", η πρωταθλήτρια Ιταλίας εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο για χάρη του Γάλλου μέσου.

Λίγες ημέρες μετά τη δήλωση-βόμβα του Μίνο Ραϊόλα πως ο Πολ Πογκμπά θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Γιουβέντους εμφανίζεται πιο αποφασισμένη από ποτένα εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να ντύσει ξανά στα ασπρόμαυρα τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε ο αρχισυντάκης της εφημερίδας "Independent", Μιγκέλ Ντιλέινι, η βέκια σινιόρα θέλει τόσο πολύ να εντάξει εκ νέου στο δυναμικό της τον παίκτη, με τον οποίο πανηγύρισε μεγάλες επιτυχίες από το 2012 μέχρι το 2016, ώστε να μην είναι αρνητική ακόμα και στο ενδεχόμενο να χρειαστεί να αφήσει ανοιχτή την πόρτα για να πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ροναλντο.

"Η Γιουβέντους θα ενδιαφερόταν για τη συγκεκριμένη ανταλλαγή. Δεν είναι απίθανο. Η Γιουβέντους προσπάθησε να παίξει ένα πιο ισορροπημένο ποδόσφαιρο με τον Σάρι στον πάγκο της, τώρα το κάνει με τον Πίρλο, όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει όσο υπάρχει ο Ρονάλντο.

Με τον τρόπο που παίζει ο Ρονάλντο, δεν ταιριάζει στην πιο συλλογική ποδοσφαιρική προσέγγιση που έχουν στο μυαλό τους από εδώ και πέρα οι Τορινέζοι", ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως τα 30.000.000 ευρώ που κερδίζει το χρόνο ο "CR7" είναι ένας ακόμα καλός λόγος για την βέκια σινιόρα ώστε να εγκρίνει την ανταλλαγή, με δεδομένο άλλωστε πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ διανύει ήδη το 35ο έτος της ηλικίας του.

Ηλικία που δεν είναι πρόβλημα αντίθετα για τον Πολ Πογκμπά αφού αν και μετράει πάρα πολλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις είναι μόλις 27 ετών, με τα πιο παραγωγικά χρόνια να είναι θεωρητικά μπροστά του και όχι πίσω του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΙΤΑΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ