ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ραϊόλα: "Τέλος ο Πογκμπά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά τη διάρκεια αναμέτρησης της Premier League με αντίπαλο την Άρσεναλ στο Ολντ Τράφορντ
Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά τη διάρκεια αναμέτρησης της Premier League με αντίπαλο την Άρσεναλ στο Ολντ Τράφορντ PHIL NOBLE/POOL VIA AP

Ο ατζέντης του Πολ Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα, ανέφερε με δήλωσή του στο Tuttosport ότι η καριέρα του 27χρονου Γάλλου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τελείωσε.

Μία μέρα πριν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αντιμετωπίσει τη Λειψία εκτός έδρας (8/12, 22:00) για ένα ματς που θα κρίνει την παρουσία των κόκκινων διαβόλων στο Champions League, ο Μίνο Ραϊόλα προχώρησε σε μία άκρως σημαντική δήλωση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε στην ιταλική εφημερίδα Tuttosport, ότι ο χρόνος του Πολ Πογκμπά στην Γιουνάιτεντ τελείωσε: "Μπορώ να πω ότι τελείωσε ο Πογκμπά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Μήνες τώρα υπήρχαν φήμες σχετικά με το μέλλον του 27χρονου Γάλλου, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2022. Ωστόσο φαίνεται ότι η κατάσταση ξεκαθαρίζει σιγά σιγά.

"Δεν έχω ξαναβιώσει ποτέ στο παρελθόν τόσο δύσκολη περίοδο στην καριέρα μου" είχε δηλώσει ο Πογκμπά ενώ βρισκόταν με την Εθνική Γαλλίας, ενώ τον Οκτώβριο είχε αναφέρει ότι μία μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης θα ήταν όνειρο.

Ο Πογκμπά την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με δύο γκολ και δύο ασίστ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ