ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πογκμπά: "Αυτή είναι η δυσκολότερη περίοδος στην καριέρα μου"

Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά τη διάρκεια αναμέτρησης της Premier League με αντίπαλο την Άρσεναλ στο Ολντ Τράφορντ
Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά τη διάρκεια αναμέτρησης της Premier League με αντίπαλο την Άρσεναλ στο Ολντ Τράφορντ PHIL NOBLE/POOL VIA AP

Ο Πολ Πογκμπά παράδεχτηκε με δηλώσεις του πως αυτή είναι η δυσκολότερη σεζόν στην καριέρα του όσον αφορά στην παρουσία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε αντίθεση με την εθνική Γαλλίας όπου το κλίμα είναι εξαιρετικό.

Δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι και στη μέση ο... Πολ Πογκμπά. Ο 27χρονος μέσος είδε τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να τον αφήνει στον πάγκο στα δύο τελευταία παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν τη διακοπή (με Μπασακσεχίρ στο Champions League και Έβερτον στην Premier League) επιλέγοντας τους Φρεντ και ΜακΤόμινεϊ ως βασικό δίδυμο για τον άξονα και την ίδια ώρα είναι ακλόνητος στην Γαλλία του Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας είχε δώσει σημαντικό ρόλο στον Πογκμπά κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ του 2018 που βρήκε τους τρικολόρ να κατακτούν τον παγκόσμιο τίτλο και εξακολουθεί να τον έχει μέσα στα πλάνα του, δίνοντάς του φανέλα βασικού στα δύο τελευταία ματς με Ισλανδία και Πορτογαλία και εξετάζοντας σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει το ίδιο και με αντίπαλο την Σουηδία το βράδυ της Τρίτης.

Πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος ο παίκτης αυτή την εντελώς διαφορετική αντίληψη που έχουν οι δύο προπονητές απέναντί του; Κατέθεσε με ειλικρίνια την άποψή του μιλώντας στο RTL France:

"Δεν έχω ξαναβιώσει ποτέ στο παρελθόν τόσο δύσκολη περίοδο στην καριέρα μου. Η ομάδα της Γαλλίας είναι ανάσα καθαρού αέρα για μένα, το γκρουπ είναι εξαιρετικό, είναι μαγεία", δήλωσε ο Πογκμπά, με την τοποθέτηση αυτή να έρχεται λίγες ημέρες μετά από τις δηλώσεις του Ντεσάμπ πως η ατμόσφαιρα στην Γιουνάιτεντ έχει επηρεάσει αρνητικά τον παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ