ΑΡΗΣ

Γιορτή και δώρα...

Γιορτή και δώρα...
Σκορδας

Σε χαρμόσυνη ατμόσφαιρα έγινε η γιορτή των ποδοσφαιριστών του Άρη

" Αν αναλογιστούμε που βρισκόμασταν πέρσι αυτό το διάστημα και που είμαστε τώρα, πρέπει όλοι να είμαστε ευχαριστημένοι. Ο Άρης μπήκε σε έναν καινούργιο δρόμο. Δεν υπάρχει ταβάνι όμως στις φιλοδοξίες μας. Θέλουμε πάντα το καλύτερο και είμαστε σίγουροι ότι του χρόνου θα πάμε ακόμη πιο ψηλά".

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και οι ευχές που μοίρασε λίγο αργότερα στους παίκτες. " Όσοι ήσασταν και πέρσι εδώ έχετε αντιληφθεί ότι γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια απ' όλους για να οδηγήσουμε τον Άρη εκεί που του αξίζει. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, αλλά είμαστε μία οικογένεια και θα βρούμε λύσεις σε όλα. Πιστεύω ότι στο τέλος του πρωταθλήματος θα πανηγυρίσουμε όλοι την έξοδο στην Ευρώπη, που θα είναι μεγάλη επιτυχία για τον Άρη".

Ο Κώστας Χαλκιάς, μιλώντας εκ μέρους των συμπαικτών του, τόνισε: " Εχουμε τώρα το περιθώριο να χαλαρώσουμε για τρεις μέρες και να επανέλθουμε στην τελική ευθεία των υποχρεώσεων μας. Έχουμε τρεις εντός έδρας αγώνες και μπορούμε να ελπίζουμε πως κερδίζοντας αυτά τα παιχνίδια θα έχουμε καταφέρει τον βασικό μας στόχο, που είναι η έξοδος στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Εύχομαι σε όλους τους φιλάθλους και ειδικά τους φίλους του Άρη, καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση".



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ