ΑΕΚ

Γιόνσον: "Η ΑΕΚ με κυνηγούσε για οκτώ μήνες, ελπίζω να πετύχω"

Ο Γενς Γιόνσον
Ο Γενς Γιόνσον INTIME SPORTS

Ο Γενς Γιόνσον μίλησε στην tipsbladet της Δανίας για την επιλογή του να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ και πώς η Ένωση μπορεί να τον ωφελήσει για την εθνική του ομάδα.

Εδώ και λίγες εβδομάδες ο Γενς Γιόνσον είναι επίσημα παίκτης της ΑΕΚ. O 29χρονος Δανός μέσος μίλησε στην ιστοσελίδα της χώρας του tipsbladet για την επιλογή του να φορέσει τη φανέλα της Ένωσης.

"Με κυνηγούσαν για οκτώ μήνες, μο'θ τηλεφωνούσαν σχεδόν κάθε μέρα, αλλά δεν με ενδιέφερε να πάω εκεί στην αρχή. Όσο πιο συνεχής ήταν η επιμονή από την ΑΕΚ τόσο άρχισα να εξοικειώνομαι. Άρχισα να σκέφτομαι και άλλα πράγματα για την καριέρα μου.

Αν έπρεπε ποτέ να προσπαθήσω να παίξω σε έναν μεγάλο σύλλογο και να παίξω για πρώτη φορά για μετάλλια και τίτλους, μάλλον δεν θα ήταν στην Ισπανία ή οπουδήποτε αλλού. Έτσι το πρότζεκτ της ΑΕΚ κατέληξε να με ελκύει. Και μετά υπάρχει ένας σύλλογος και ένας προπονητής που έκαναν πολλά για να με πάρουν. Ήταν το καλύτερο συνολικό πακέτο" δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Ήταν η κύρια αιτία της μεταγραφής μου στην ΑΕΚ. Θα είναι κάτι εντελώς νέο για μένα να δοκιμάσω. Γι' αυτό παίζεις ποδόσφαιρο, για να νικάς και να διασκεδάζεις. Ελπίζω να το πετύχω εδώ. Τουλάχιστον αυτός είναι ο στόχος για εμένα και τον σύλλογο, οπότε ναι, ήταν ένας από τους μεγάλους παράγοντες για τη μετακίνησή μου".

Όσο για το αν η ΑΕΚ μπορεί να είναι "όχημα" για την εθνική Δανίας σχολίασε: "Θα παίξω σε μία ομάδα που θέλει να κυριαρχεί στα ματς. Δεν το έχω δοκιμάσει αυτό για δύο χρόνια. Έπαιζα, άλλωστε, σε μία ομάδα που είχε λίγο παραπάνω από 25% κατοχή μπάλας στο παιχνίδι και πιστεύω πως η ΑΕΚ μπορεί να ωφελήσει για την εθνική".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ