ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Οικονόμου: Τα tweets του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού για τη διεξαγωγή του τελικού του Conference στην OPAP Arena

Γιάννης Οικονόμου: Τα tweets του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού για τη διεξαγωγή του τελικού του Conference στην OPAP Arena
INTIME NEWS

Η επισημοποίηση της διεξαγωγής του τελικού του Conference League στην OPAP Arena έγινε δεκτή με θέρμη από τον Γιάννη Οικονόμου, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού να τονίζει πως η Ελλάδα συνεχίζει δυναμικά στο ευρωπαϊκό αθλητικό προσκήνιο.

Η Ελλάδα θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των σπουδαίων ποδοσφαιρικών γεγονότων τη φετινή σεζόν, αφού τον ερχόμενο Αύγουστο το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα φιλοξενήσει τον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλης ενώ στις 29 Μαΐου του 2024 η Opap Arena θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει τον τελικό της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλογικής διοργάνωσης, το Europa Conference League.

Αυτά τα δύο γεγονότα ανεβάζουν όπως είναι λογικό το αθλητικό προφίλ της χώρας μας στο εξωτερικό, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Οικονόμου, να κάνει λογο για πρόοδο αλλά και για πολλαπλά οφέλη για την πατρίδα μας, με τις πρώτες του αναρτήσεις στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter έπειτα από την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

"Η Ελλάδα συνεχίζει δυναμικά στο ευρωπαϊκό αθλητικό προσκήνιο. Μετά τον τελικό του Ευρωπαϊκού Super Cup 2023, που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", η UEFA μας εμπιστεύτηκε σήμερα και τον τελικό του Europa Conference League 2023/24, ο οποίος θα διεξαχθεί τον Μάιο του 2024 στην Αθήνα, στο γήπεδο "Αγιά Σοφιά".

Η πρόοδος και το αναβαθμισμένο κύρος της Ελλάδας καθρεφτίζονται και στον Αθλητισμό, με πολλαπλά οφέλη για την πατρίδα μας", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Οικονόμου.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ OPAP ARENA CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ