CONFERENCE LEAGUE

Επίσημο: Στην OPAP Arena ο τελικός του Conference League του 2024

Η OPAP Arena
Η OPAP Arena EUROKINISSI SPORTS

Η OPAP Arena ορίστηκε ως η έδρα του τελικού του Europa Conference League για τη σεζόν 2023/24 στις 29 Μαΐου.

Είναι πλέον οριστικό. Η OPAP Arena ορίστηκε ως η έδρα του τελικού του Conference League για το 2024, με το μεγάλο παιχνίδι να διεξάγεται στις 29 Μαΐου.

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον τελικό της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, σε μια ιστορική χρονιά για την Ένωση, καθώς συμπληρώνει τα 100 χρόνια ιστορίας της, δίνοντας και τεράστιο πρεστίζ και στο νέο γήπεδο.

Παράλληλα ο τελικός του 2025 αυτής της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στο Βρότσλαβ της Πολωνίας. Υπενθυμίζεται ότι η UEFA κατέταξε την OPAP Arena ως γήπεδο τεσσάρων αστέρων, ενώ τον περασμένο Μάρτιο ψηφίστηκε ως το καλύτερο γήπεδο για το 2022, παίρνοντας το βραβείο Stadium of The Year 2022. Μαζί με αυτόν τον τελικό τον προσεχή Αύγουστο θα διεξαχθεί στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο τελικός του ευρωπαϊκού Super Cup.

Να σημειωθεί ότι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ στην Ευρώπη, αλλά και αυτά της Εθνικής για τα προκριματικά του Euro 2024 θα αποτελέσουν test events της UEFA για το γήπεδο. Με τη βεβαιότητα ότι όλα θα πάνε καλά σε αυτά τα test ο ορισμός θα επιβεβαιωθεί τον Δεκέμβριο.

Παράλληλα η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου θα ενεργήσει όχι μόνο ως παρατηρητής αλλά θα παράσχει στην ΑΕΚ και πλήρη τεχνογνωσία για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των αγώνων της και όλων των αλλαγών που η ίδια έχει εξαγγείλει μετά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του γηπέδου.

TAGS CONFERENCE LEAGUE OPAP ARENA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ