ΑΕΚ

Γιαννίκης: "Μας βγήκε το τακτικό πλάνο που σχεδιάσαμε"

Ο Αργύρης Γιαννίκης στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό
Ο Αργύρης Γιαννίκης στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό INTIME

Ο Αργύρης Γιαννίκης σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, τόνισε μεταξύ άλλων ότι βγήκε το τακτικό πλάνο που είχε σχεδιάσει για το αθηναϊκό ντέρμπι.

Η ΑΕΚ πήρε την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι, καθώς επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0, χάρη στο γκολ του Νταμιάν Σιμάνσκι στο δεύτερο λεπτό.

Ο Αργύρης Γιαννίκης στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αθηναϊκού ντέρμπι, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι βγήκε το τακτικό πλάνο της ομάδας, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργύρης Γιαννίκης στη συνέντευξη Τύπου: Για το ματς: "Σήμερα παίζανε δύο βαριές φανέλες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ήταν ένα ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός είναι σε ανοδική πορεία, δουλεύει με τον προπονητή. Συγχαρητήρια για τη σημαντική νίκη. Η ΑΕΚ πήρε ένα ντέρμπι μετά από καιρό. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη φανταστική ατμόσφαιρα".

Για το αν ήταν επιλογή της ΑΕΚ να δώσει την μπάλα στο παιχνίδι: "Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός στο συνδυαστικό παιχνίδι. Είχαμε φάσεις, βάλαμε νωρίς το γκολ. Πετύχαμε άλλα δύο γκολ που οριακά δεν μέτρησαν. Το τακτικό πλάνο που είχαμε σήμερα μας βγήκε και η ΑΕΚ, πήραμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο και ήταν ιδιαίτερα σημαντικό που τα καταφέραμε".

Για το ότι η ΑΕΚ πέτυχε γρήγορα γκολ εν αντιθέσει με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια: "Επιλέγω πάντα να σκοράρουμε εμείς πρώτοι. Τα συζητάμε, αναλύουμε τα πάντα. Είμαι ευχαριστημένος που είχαμε την ίδια προσέγγιση το ντέρμπι".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ