ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γιακουμάκης: Στο στόχαστρο της Βασιλείας, έτοιμη να καταθέσει πρόταση στη Φένλο

Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Εθνικής
Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Εθνικής EUROKINISSI SPORTS

Η Βασιλεία έβαλε στο στόχαστρο της τον Γιώργο Γιακουμάκη της Φένλο και ετοιμάζεται τις επόμενες μέρες να καταθέσει επίσημη πρόταση σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν έπαιξε στην πρεμιέρα της Φένλο στη Β' κατηγορία της Ολλανδίας με αντίπαλο την Μπρέντα καθώς περιμένει να αξιοποιήσει την τρομερή χρονιά που έκανε τη σεζόν 2019-20, όπου αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στην Eredivisie, και να αποχωρήσει για μια καλύτερη ομάδα και μάλιστα γρήγορα όπως είχε τονίσει μιλώντας στο SPORT24 στο περιθώριο του φιλικού με τον Παναθηναϊκό.

Οι πληροφορίες του SPORT24 αναφέρουν πως τις τελευταίες ώρες έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχει δείξει η Βασιλεία η οποία ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στη Φένλο για να τον κάνει δικό της.

Δεν αποκλείεται μάλιστα άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό των Ελβετών να ταξιδέψει μέχρι την Τρίτη στην Ολλανδία για να έχει απευθείας συζητήσεις με τους ανθρώπους των Ολλανδών για τον Έλληνα στράικερ.

Βέβαια η Φένλο δεν προτίθεται να πει ναι σε μια πρόταση που θα είναι μικρότερη των 5 εκατ. ευρώ καθώς θέλει και αυτή να πάρει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος από την παραχώρηση του πρώτου σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ