ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αποστολή SPORT24 στην Ολλανδία - Γιώργος Γιακουμάκης: "Χρειάζεται και πιο ποιοτικούς παίκτες ο Παναθηναϊκός, φεύγω άμεσα από τη Φένλο"

Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Εθνικής
Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Εθνικής EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με τη Φένλο, στάθηκε στην ανάγκη απόκτησης ορισμένων ποιοτικών παικτών για να "τραβήξουν" όλη την ομάδα και ήταν αποκαλυπτικός γύρω απ’ τη μεταγραφή του και την επόμενη ομάδα του.

Παρακολούθησε το σαββατιάτικο (31/07) φιλικό της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό από τα επίσημα του "De Koer", καθότι ετοιμάζεται πλέον για να πάρει μεταγραφή σε πιο... μεγάλα "πατώματα", εξαργυρώνοντας την καταπληκτική περσινή σεζόν του με την ολλανδική ομάδα και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της Eredivisie.

Αποστολή στο Χορστ: Κώστας Γουλής

Ο Γιώργος Γιακουμάκης δήλωσε έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα της καριέρας του κι ανέλυσε τα όσα είδε από τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο, τονίζοντας πως εφόσον κάνει ορισμένες ποιοτικές προσθήκες, θα μπορέσει να φτιάξει κάτι πραγματικά καλό.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης στη φιλική αναμέτρηση με τη Φένλο
Ο Γιώργος Γιακουμάκης στη φιλική αναμέτρηση με τη Φένλο PHOTO CREDITS: SPORT24/ ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

"Περίμενα να δω λίγο πιο ανταγωνιστικό τον Παναθηναϊκό, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Βεβαίως, αυτά τα ματς για να λέμε τα πράγματα ως έχουν, δεν μπορούν να αποτελούν κριτήριο. Είναι παιχνίδια προετοιμασίας, δεν μπορεί καμία ομάδα να είναι στο 100%. Θέλει χρόνο και υπομονή".

"Είναι μία μεγάλη ομάδα. Πάντα χαίρομαι όταν βλέπω τις μεγάλες ελληνικές ομάδες να έρχονται εδώ στην Ολλανδία, στο «σπίτι» μου και τις φιλοξενούμε. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός θέλει ακόμη δουλειά, αλλά έχω την αίσθηση από αυτό που είδα πως θα πάει πολύ καλά τη νέα χρονιά".

"Σε ότι αφορά τη Φένλο, ελπίζω να πρωταγωνιστήσει φέτος στη δεύτερη κατηγορία και εύχομαι να μπορέσω να βοηθήσω κι εγώ με τον τρόπο μου με μία καλή μεταγραφή που θα της προσφέρει ένα πολύ καλό ποσό, για να κάνει όσες κινήσεις χρειάζονται για να επιστρέψει στην Eredivisie".

Σε ερώτηση για την αίσθηση του άφησε ο Παναθηναϊκός, με την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας και την παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο τιμόνι του, ο Γιακουμάκης απάντησε: "Η γνώμη μου είναι πως ο Παναθηναϊκός έχει πολύ ταλέντο και ποιότητα στις μικρές ηλικίες.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης στο φιλικό με τη Φένλο
Ο Γιώργος Γιακουμάκης στο φιλικό με τη Φένλο PHOTO CREDITS: SPORT24


"Το ζητούμενο είναι αυτά τα παιδιά να μπορέσει να τα πλαισιώσει με ορισμένους ακόμη πιο ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες, για να μπορέσουν να βελτιωθούν και οι ίδιοι και να τραβήξουν συνολικά την ομάδα προς τα πάνω".

"Αν το κάνει, πιστεύω ότι μπορεί να φτιάξει ένα πάρα πολύ δυνατό σύνολο και θα μπορέσει να πετύχει πολύ σημαντικά πράγματα στο μέλλον. Βεβαίως όλο αυτό χρειάζεται υπομονή και στήριξη και στον προπονητή και στους παίκτες".

Στη συνέχεια ο 25χρονος επιθετικός εξήγησε τους... μεταγραφικούς λόγους της απουσίας του από το φιλικό του Σαββάτου: "Δεν είχα κάποιο θέμα τραυματισμού και δεν έπαιξα στο συγκεκριμένο φιλικό".

"Απλώς είμαι σε συνεννόηση με τη διοίκηση της ομάδας πως θα ήταν καλύτερα να «προστατευτώ» από τα ματς για παν ενδεχόμενο, διότι έχουμε συμφωνήσει με το κλαμπ να πάρω μεταγραφή τις επόμενες ημέρες. Περιμένουν να πάρουν κάποια χρήματα από μένα με τη μεταγραφή μου σε μία άλλη ομάδα".

Πότε όμως θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις γύρω από τη μεταγραφή του; Ο Κρητικός φορ ήταν ξεκάθαρος: "Θέλω να πιστεύω ότι εντός μίας εβδομάδας με δέκα μέρες το πολύ θα έχουμε κάποια σημαντικά νέα, με επίσημες προτάσεις. Δεν γνωρίζω ακόμη που... Υπάρχει πιθανότητα και για εντός, αλλά και για εκτός Ολλανδίας. Υπάρχουν αρκετές συζητήσεις, ελπίζω να τελειώσουμε σύντομα...".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ