ΠΑΟΚ

Για Ζήση... και κόσμο

Για Ζήση... και κόσμο
Μουσλίμοβιτς, άφιξη, ΠΑΟΚ

Ο Μουσλίμοβιτς αποθεώθηκε από 300 φίλους του ΠΑΟΚ δηλώνοντας πως ήρθε λόγο Βρύζα και οπαδών (vid)

Ο Μουσλίμοβιτς αναμένονταν να αφιχθεί στις 15:10 όμως υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση και ο παίκτης έφτασε τελικά λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μαζί με τον Ζήση Βρύζα, ο οποίος είχε βρεθεί την Πέμπτη στην Ιταλία για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής για τον ΠΑΟΚ.
Αρκετός κόσμος είχε μαζευτεί από τις 15:00 στο αεροδρόμιο προκειμένου να υποδεχτεί τον Βόσνιο, με την αστυνομία να έχει λάβει μέτρα προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα, ενώ την ώρα που εμφανίστηκε γνώρισε αποθέωση από 300 περίπου οπαδούς του δικεφάλου.

Ο Μουσλίμοβιτς εμφανίστηκε με κόκκινο καπέλο και κασκόλ του ΠΑΟΚ και στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε πως ο κύριος λόγος που ήρθε στον ΠΑΟΚ ήταν ο Ζήσης Βρύζας.

" Τον γνωρίζω καλά και τον σέβομαι από την ποδοσφαιρική του θητεία. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι φανταστικοί και τους έχω ζήσει από ένα ματς Ουντινέζε-ΠΑΟΚ, όταν και φαίνονταν να είναι περισσότεροι και από τους δικούς μας οπαδούς. Αυτό έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου."

"Έμαθα και από τον Ζήση Βρύζα πως θα ζήσω κάτι πρωτόγνωρο στον ΠΑΟΚ, που είναι μια μεγάλη ομάδα και διαθέτει οπαδούς που είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα στον κόσμο. Είναι σημαντικό πως ο ΠΑΟΚ θα κοιτάει κάθε ματς ξεχωριστά, πως είναι μια ομάδα με πολύ καλή οργάνωση και μπορώ να υποσχεθώ πως θα φτιάξουμε μια ομάδα για μεγάλα πράγματα."





O Mουσλίμοβιτς κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο μετά την υποδοχή στο αεροδρόμιο με τους Ποικιλίδη και Μηλιωρίδη να βρίσκονται εκεί εκ μέρους της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει οτι συμφώνησε με την Atalanta για την αγορά των δικαιωμάτων του Zlatan Muslimovic. Ο διεθνής βόσνιος επιθετικός ήρθε το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον μανατζέρ του Michel Mazen Moussalli και υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών".

Το who is who του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Ο Βόσνιος επιθετικός θα αποτελέσει το βασικό όπλο του "δικεφάλου" στην επίθεση της ομάδας τη νέα σεζόν, που δείχνει ότι ξεπερνά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια, αποκτώντας έναν παίκτη που κάνει την διαφορά.

Το νέο απόκτημα του "δικεφάλου" δηλώνει αποφασισμένος που θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και εντυπωσιασμένος από τον κόσμο της ομάδας. Η πίεση που ασκούσε ο Μουσλίμοβιτς στην διοίκησης της Αταλάντα αποτελέσε το ισχυρο χαρτί του ΠΑΟΚ για την επίτευξη της συμφωνίας με τον Ιταλικό σύλλογο: " Δώστε με στον ΠΑΟΚ", ήταν η απαίτηση του διεθνή άσσου προς τους διοικούντες της Αταλάντα.

Ο Βόσνιος επιθετικός αποτελούσε στόχο του ΠΑΟΚ απο τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά το οικονομικό ήταν το μεγαλύτερο εμπόδιο στην πραγματοποίηση της μεταγραφής. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ δικαιώθηκε και μετά από εννιά χρόνια ο Μουσλίμοβιτς αποχωρεί από το Καμπιονάτο. Η φανέλα με το νούμερο 11 περιμένει τον διεθνή άσσο, όπως φορούσε στην Αταλάντα.

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου του 1981 στην πόλη Μπάνια Λούκα της Βοσνίας. Ποδοσφαιρικά έκανε τα πρώτα του βήματα στην Σουηδία και την Γκέτεμποργκ την περίοδο 1998-1999, πριν αρχίσει ουσιαστικά την καριέρα του στα γήπεδα της Ιταλίας. Το 2000 τον αποκτά η Ουντινέζε, η οποία τον παραχωρεί διαδοχικά με την μορφή δανεισμού στις Περούτζια, Πιστοϊέζε και Άσκολι.

Την πρώτη του καλή σεζόν στην Ιταλία την πραγματοποιεί την περίοδο 2003-2004, όταν με την φανέλα της Πάντοβα σε 30 εμφανίσεις πετυχαίνει 6 γκολ. Την επόμενη σεζόν με την φανέλα της Ρίμινι οδηγεί την ομάδα από την "Serie C" στην "Serie B", πετυχαίνοντας 15 γκολ σε 32 εμφανίσεις, όντας πρώτος σκόρερ της κατηγορίας. Την επόμενη σεζόν με την φανέλα της Μεσίνα σημειώνει 4 γκολ σε 25 παιχνίδια και το καλοκαίρι παίρνει μεταγραφή για την Πάρμα.

Την περίοδο 2006-2007 αγωνίζεται σε 29 αγώνες με την φανέλα των “παρμένσι” στην Serie A και πετυχαίνει 3 γκολ. Από το 2007 αγωνίζεται στην Αταλάντα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι κάτοχος βοσνιακού αλλά και σουηδικού διαβατηρίου. Επίσης έχει και 12 συμμετοχές με την φανέλα της εθνικής Βοσνίας, έχοντας σκοράρει μάλιστα 9 φορές.

Πέρυσι έπαιξε μόνο σε 10 ματς στο Καμπιονάτο, από τα οποία μόνο τρεις φορές ήταν βασικός και μόνο μία αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο! Αυτή η μοναδική φορά ήταν στο παιχνίδι με την Φιορεντίνα, σε ένα ματς όπου η Αταλάντα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την ομάδα της Φλωρεντίας και ο Βόσνιος επιθετικός πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του!

Τα τρία γκολ που πέτυχε σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Κροατία αποτελεί το μοναδικό μαζί με τον Έλβιρ Μπόλιτς χατ-τρικ στην ιστορία της εθνικής Βοσνίας.

Το προφίλ του

Ημερομηνία Γέννησης: 6/3/1981
Ύψος: 1,89μ.
Βάρος: 83 κιλά.

Συμμετοχές-Γκολ

2000/01-Ουντινέζε (Α): 1-0
2001/02-Πιστοϊέζε (Β): 8-1
2002/03-Άσκολι (Β): 11-0
2003/04-Πάντοβα (C1): 30-6
2004/05-Ρίμινι (C1): 32-15
2005/06-Μεσίνα (Α): 25-4
2006/07-Πάρμα (Α): 28-3
2007/08-Αταλάντα (Α): 10-2

To χατ-τρικ του Μουσλίμοβιτς με την Κροατία



Σκοράρει με την φανέλα της Πάρμα
























































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ