ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Για τη νίκη η Εθνική Παίδων με Αγγλία

Για τη νίκη η Εθνική Παίδων με Αγγλία
βοκολος

Τη νίκη για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης θέλει η Εθνική Παίδων με αντίπαλο την Αγγλία

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου χρειάζεται τη νίκη για να διατηρήσει σημαντικές ελπίδες για πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Από την κρίσιμη αναμέτρηση, διαιτητής της οποίας ορίστηκε ο Αρτιόμ Κουτσίν (Καζαχστάν), θα απουσιάσει ο Πολυχρονάκης λόγω της αποβολής του στον αγώνα με την Τουρκία.
Στο άλλο ματς του 2ου ομίλου, θ΄ αναμετρηθούν οι Εθνικές ομάδες της Τουρκίας και της Τσεχίας.Ο Χρήστος Προβατίδης,δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ. «Στην πρεμιέρα δεν παρουσιάσαμε το αγωνιστικό πρόσωπο που θέλαμε.

Οι Τούρκοι φάνηκαν να το πιστεύουν πιο πολύ. Στο δεύτερο μισό του αγώνα ανεβάσαμε την απόδοσή μας, παίξαμε δυνατά και με πάθος, όμως δε μας βοήθησε η τύχη. Παρά το κακό ξεκίνημα, όλοι ξέρουμε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Έχουμε πίστη και αν ακολουθήσουμε τις συμβουλές τον προπονητών μας, έχουμε πολλές πιθανότητες να πανηγυρίσουμε τη νίκη στο ματς με την Αγγλία».

Από την πλευρά του ο Φώτης Καϊμακαμούδης, ανέφερε: «Στον πρώτο αγώνα του ομίλου, κόντρα στη Τουρκία, ήμασταν αρκετά αγχωμένοι. Είχαμε κατοχή της μπάλας και δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν σταθήκαμε τυχεροί στην τελική προσπάθεια, σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας.

Δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις μας στον όμιλο, όμως πιστεύουμε πως όλα είναι ακόμα ανοιχτά και είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Η Αγγλία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, όμως, κατά τη γνώμη μου, σε αυτές τις ηλικίες δεν υπάρχουν φαβορί






TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ