Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Για πάντα Προσοτσάνη...

Για πάντα Προσοτσάνη...
New Image

Η Προσοτσάνη ανανέωσε την συνεργασία της με τέσσερις παίκτες που φορούν την φανέλα από 10 εώς 17 χρόνια

Ο Γιάννης Σαμαράς θα συνεχίσει για 18η σερί σεζόν στην ομάδα. Από 15 ετών φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα της Προσοτσάνης και σήμερα 32 χρονών παραμένει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας 181 γκολ αλλά και ρέκορνταμ με 504 συμμετοχές από το 1992.
Ο Λευτέρης Κερασίδης διανύει την 14η σεζόν με την ομάδα και μετρά 355 συμμετοχές και 153 γκολ. Ο Γιώργος Μουράτης αγωνίζεται ως αμυντικός και θα φορέσει για 11η σεζόν την φανέλα της ομάδας, έχοντας μέχρι σήμερα 228 συμμετοχές.

Ο Στέλιος Φερφερής είναι και για αυτόν η 11η σεζόν με την φανέλα της Προσοτσάνης. Είναι 28 ετών και μετρά 316 συμμετοχές και 48 γκολ.

Θεμιστοκλής

Παραιτήθηκε από την προεδρία του Θεμιστοκλή ο Θεόφιλος Τσοκάνης. Ο σύλλογος πιθανόν να προχωρήσει σε συγχώνευση, διαφορετικά θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής με ομάδα με παίκτες από τις ακαδημίες.

Ναυπακτιακός Αστέρας

Ο Κώστας Μπρανής είναι ο νέος πρόεδρος του Ναυπακτιακού Αστέρα, όπως αποφασίστηκε στην γενική συνέλευση του Σαββάτου. Στόχος για τη νέα σεζόν είναι η άνοδος στην Γ΄Εθνική. Σε ότι αφορά την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Δήμητρης Σκούνας που έχει θητεύσει στο παρελθόν στον πάγκο της ομάδας αποτελεί το πρώτο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Γιάννης Νταλακούρα.










TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ