Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γεωργούντζος: ''Το πιο αστείο πέναλτι που δόθηκε ποτέ''

Γεωργούντζος: ''Το πιο αστείο πέναλτι που δόθηκε ποτέ''
Γεωργούντζος

Ο Καλαματιανός δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργούντζος πήρε θέση στο Sport24.gr για το πέναλτι που καταλογίστηκε στην αναμέτρηση της Μαύρης Θύελλας με την Αχαϊκή.

Κατά τον Γεωργούντζο η απόφαση του διαιτητή Κωνσταντίνου Κουντουριώτη να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ της Καλαμάτας στην ηττημένη (2-1) αναμέτρηση με την Αχαϊκή, ήταν αστεία και πως στα 25 χρόνια που βλέπει ποδόσφαιρο, ουδέποτε του έχει ξανασυμβεί τέτοια φάση. Μια εξέλιξη που πήρε έκταση και εκτός των συνόρων.

Αρχικά είπε στο Sport24.gr: ''Ασφαλώς και δεν θεωρώ ότι ήταν πέναλτι, αλλά θέατρο. Βέβαια, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει νωρίτερα δύο πέναλτι στην Καλαμάτα, στον Καλαντζή και στον Ηλιόπουλο. Ο Δημητριάδης που εντέλει ευστόχησε, θα έπρεπε να το ρίξει άουτ. Το ζητούσε, άλλωστε και ο κόσμος. Να το έκανε όπως κάποτε το είχε πράξει ο Ντέμης Νικολαΐδης''.

Ανέφερε και τα εξής: ' 'Στην Καλαμάτα δεν υπάρχει καθαρό μυαλό. Αυτό ήταν το πιο αστείο πέναλτι που έχει δοθεί ποτέ. Βλέπω 25 χρόνια ποδόσφαιρο και αυτό δεν το έχω ξαναζήσει. Φάνηκε, πάντως, η ακαταλληλότητα των διαιτητών σε αυτήν την κατηγορία''.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ