FOOTBALL LEAGUE

Πέναλτι-ανέκδοτο για την Καλαμάτα!

Πέναλτι-ανέκδοτο για την Καλαμάτα!

Στο παιχνίδι της Καλαμάτας με την Αχαϊκή, ο διαιτητής έδωσε ένα από τα πιο σκανδαλώδη πέναλτι που έχετε δει. Ο παίκτης της ομάδας της Μεσσηνίας γλίστρησε σε προσπάθεια για σουτ, ο ρέφερι ήταν δίπλα και όμως καταλόγισε την εσχάτη των ποινών (VIDEO).

Κάθε φορά νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα και κάθε φορά έρχεται κάτι νέο να σε διαψεύσει. Στον αγώνα της Καλαμάτας με την Αχαϊκή για την Γ' Εθνική, ο ρέφερι της αναμέτρησης, Κωνσταντίνος Κουντουριώτης, αποφάσισε να γίνει ο πρωταγωνιστής του αγώνα με το "έτσι θέλω".

Σε μια επίθεση των γηπεδούχων, ο Χαρίτος της γηπεδούχου ομάδας προσπάθησε να σουτάρει, αλλά γλίστρησε, ενώ ο αντίπαλος αμυντικός (Μητρόπουλος) ήταν πολύ μακριά του. Και όμως, ο διαιτητής που ήταν κοντά στην φάση, αποφάσισε να δείξει το σημείο του πέναλτι.

Το πέναλτι ήταν εύστοχο από τον Δημητριάδη στο 83', μειώνοντας σε 1-2, με την Αχαϊκή να παίρνει εντέλει το τρίποντο. Μετά το τέλος του ματς, υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο της Καλαμάτας προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ