ΠΑΟΚ

Γεωργίου: "Μόνο νίκες φέτος"

Γεωργίου: "Μόνο νίκες φέτος"
γεωργιου γκαρσια

Ο Βαγγέλης Γεωργίου μίλησε για το νέον ΠΑΟΚ και εμφανίστηκε αισιόδοξος. "Μόνο νίκες φέτος"

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι του αρέσει περισσότερο να αγωνίζεται ως αριστερό χαφ και δήλωσε εντυπωσιασμένος από την παρουσία και την στήριξη του κόσμου της ομάδας.
" Περιμέναμε ότι θα έχει κόσμο το γήπεδο αλλά όχι και να γεμίσει. Ήταν μια έκπληξη για όλους μας. Όπως δείχνουν τα πράγματα, φέτος θα παίζουμε κάθε φορά σε γεμάτο γήπεδο στους εντός έδρας αγώνες. Αυτό είναι σίγουρα ένα ισχυρό κίνητρο για όλους τους παίκτες, όταν είναι γεμάτο το γήπεδο θέλουμε και προσπαθούμε πάντα να παίξουμε καλύτερα", τόνισε αρχικά ο Γεωργίου και συνέχισε λέγοντας:

" Για μένα ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, πρώτη φορά αγωνίστηκα μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι στα αποδυτήρια είχα λίγο τρακ αλλά όταν βγήκα στο γήπεδο ανέβηκε η ψυχολογία μου, ήθελα να παίξω καλά και νομίζω ότι τα κατάφερα".

Μιλώντας για την φιλοσοφία που διέπει τον φετινό ΠΑΟΚ, ο νεαρός ποδοσφαιριστής είπε τα εξής: " Φέτος ο ΠΑΟΚ σε όλα τα παιχνίδια θέλει μόνο την νίκη ενώ είναι σημαντικό για μας να κάνουμε πράξη σε κάθε αγώνα αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Θέλουμε να ακολουθούμε πάντα την τακτική που μας διδάσκει ο προπονητής μας και είναι αλήθεια ότι γίνεται σημαντική δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Ο κ. Σάντος μας διδάσκει και σε πίνακα αλλά και στο γήπεδο σε ασκήσεις με την μπάλα και θέλουμε όλα μας λέει να γίνονται πράξη".

Αναφερόμενος στην φετινή προετοιμασία ανέφερε: " Ήταν η πρώτη μου επαγγελματική προετοιμασία και ομολογώ ότι ήταν δύσκολα για μένα, επιβαρύνθηκα πολύ στην διάρκεια της προετοιμασίας. Κατάφερα πάντως να ανταπεξέλθω και σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξαν οι έμπειροι συμπαίκτες μου, που με βοήθησαν πολύ τόσο στην προπόνηση όσο και στους αγώνες που δώσαμε, έτσι μπόρεσα να δείξω κάποια πράγματα".

Ερωτηθείς σε ποια θέση προτιμά να αγωνίζεται, απάντησε ως εξής: " Ο προπονητής μου αποφασίζει σε ποια θέση θα αγωνιστώ, είτε αριστερό μπακ, είτε αριστερό χαφ. Για μένα είναι το ίδιο και θέλω πάντα να τα δίνω όλα για την ομάδα μου, προσωπικά πάντως προτιμώ να αγωνίζομαι ως αριστερό χαφ, νομίζω μου ταιριάζει καλύτερα".

Τέλος, αναφερόμενος στους δικούς του στόχους, ο Γεωργίου είπε: " Αυτό που θέλω είναι να δουλέψω σκληρά κάθε μέρα που βρίσκομαι στην ομάδα και να αρπάξω τις λίγες ευκαιρίες που θα μου δώσει ο προπονητής μου ώστε να μπορέσω κάποια στιγμή να καθιερωθώ στην ενδεκάδα της ομάδας. Είμαι στον ΠΑΟΚ από 14 χρονών, ήρθα αρχικά για να παίξω στην 3η ομάδα και κάθε χρόνο ανεβαίνω ένα σκαλοπάτι, πέρασα δύσκολα αυτά τα χρόνια αλλά πάντα δούλευα σκληρά και θα συνεχίσω να το κάνω".










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ