ΠΑΟΚ

Αραμπατζής και Μπαλάφας ως το 2012

Αραμπατζής και Μπαλάφας ως το 2012
Αραμπατζής-παοκ MOTIONTEAM

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι οι Νίκος Αραμπατζής και Σωτήρης Μπαλάφας υπέγραψαν την ανανέωση των συμβολαίων τους

Την εξέλιξη που έλαβε χώρα με τους Αραμπατζή και Μπαλάφα θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα υπάρξει και με τον Στέλιο Ηλιάδη με τον οποίο ήδη έχει γίνει μία πρώτη κουβέντα.
Καρυπίδης, Τσέχος ή ξένος
Σήμερα ή το αργότερο μέχρι αύριο αναμένεται να έχει κλείσει το θέμα της απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού από την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Φερνάντος Σάντος στην διάρκεια της χθεσινής Συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε του φιλικού με την Ουντινέζε στο γήπεδο της Τούμπας στάθηκε στην ανάγκη απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού.

Τρεις είναι οι περιπτώσεις που απασχολούν τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ. Η μία έχει να κάνει με τον Χρήστο Καρυπίδη της Χαρτς για τον οποίο δεν αποκλείεται να γίνει και νέα κρούση στην ομάδα της Σκωτίας με καλύτερη προσφορά. Τη φορά αυτή του ποσού των 200.000 ευρώ αντί του 150.000 ευρώ που προηγήθηκε. Όσο για τις άλλες δύο που έχουν ξεχωρίσει ο Σάντος σε συνεργασία με τους Ζαγοράκη και Βρύζα είναι ενός Τσέχου που έχει προταθεί με πολύ καλές συστάσεις και ενός ξένου.

Κατά τα άλλα συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ θα υπογράψει εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου και ο 29χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Ρίζος που δοκιμάστηκε στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία με τον Σάντος να εισηγήθηκε την απόκτηση του όπως ανακοίνωσε άλλωστε στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του φιλικού με την Ουντινέζε στο γήπεδο της Τούμπας.

Κονσεϊσάο: «Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι»
Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για τις εντυπώσεις του από το χθεσινό φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας με την Ουντινέζε αλλά και τη μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδα της Θεσσαλονίκης.

« Πήγαν όλα καλά στο χθεσινό παιχνίδι. Δεν χρειάζεται όμως να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Ήταν απλά ένα φιλικό. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μέχρι τα επίσημα παιχνίδια», ήταν το πρώτο σχόλιο του Πορτογάλου που συνέχισε: « Το ότι κάναμε ένα καλό φιλικό δε σημαίνει ότι θα πάμε και καλά στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι για να μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή πορεία φέτος και να βγούμε στο Κύπελλο UEFA. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, ανήκει στους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Εγώ έχω εμπειρία σε τέτοιες ομάδες και μου αρέσει πολύ που είμαι εδώ. Παρότι είμαστε μεγάλη ομάδα, δεν σημαίνει πως ένα καλό παιχνίδι φέρνει την άνοιξη. Πρέπει να πάρουμε τα θετικά στοιχεία από τη χθεσινή εμφάνιση, ωστόσο πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι και να δουλέψουμε περισσότερο μέσα στο γήπεδο».

Στη συνέχεια σχολίασε τους στόχους του ΠΑΟΚ στην φετινή σεζόν λέγοντας ότι: « Γίνεται μεγάλη προσπάθεια στην ομάδα, ενδεικτική της κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Ήρθα πέρσι σε μία δύσκολη χρονιά, που δεν μπορούσαμε να βρούμε τον εαυτό μας με τίποτα. Φέτος άλλαξε η νοοτροπία του προπονητή και της ομάδας, ήρθαν πολύ καλοί καινούριοι παίκτες. Ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο φέτος και θα ξεχάσει την περσινή χρονιά. Έχουμε στόχο το UEFA, θέλουμε να πάμε ψηλά και να κερδίσουμε σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει όμως να είμαστε ήρεμοι και προσγειωμένοι, να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα, έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι αυτοί».

Όσο για τον κόσμο της ομάδας ο Κονσεϊσάο είπε: « Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι γνωστό πως είναι υπέροχος, γεμίζει το γήπεδο και δίνει φτερά στην ομάδα. Για αυτό κι εμείς πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέσα στο γήπεδο, για να ανταποδίδουμε την αγάπη που μας δείχνει ο κόσμος».

Τέλος σε ερώτηση για το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης της ομάδας απάντησε: « Φυσικά και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αφού όπως γνωρίζει όλος ο κόσμος, δε γίνεται μία ομάδα σε αυτή τη χρονική περίοδο να είναι στο 100% των δυνατοτήτων της. Αυτό που θέλουμε από τα φιλικά, είναι να μπούμε σε έναν ρυθμό και παιχνίδι με το παιχνίδι να τον αυξήσουμε και να γίνουμε καλύτεροι».
















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ