ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Υπάρχει όραμα"

Γεωργιάδης: "Υπάρχει όραμα"
Γεωργιαδης πανηγυρικο

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης, δήλωσε οτι η ατμόσφαιρα στον χθεσινό αγώνα στην Τούμπα ήταν εξαιρετική

Αρχικά, ο Γιώργος Γεωργιάδης τόνισε ότι η εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν σημείο αναφοράς της χτεσινής ημέρας: "Το γεγονός της χτεσινής ημέρας ήταν η παρουσία και η συμπαράσταση του κόσμου σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν ντέρμπι και πρέπει να σταθούμε σε αυτό" δήλωσε στον "Libero 107.4".

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην νέα διοίκησης, η προσπάθεια της οποίας τυγχάνει καθολικής αποδοχής: "Ο κόσμος θέλει να στηρίξει τη διοίκηση της ομάδας, αφού μετά από πολλά χρόνια βλέπει ανθρώπους που έχουν αγαπήσει την ομάδα, άφθαρτους παράγοντες, πρόεδρο τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Υπάρχει όραμα. Ας ελπίσουμε να βοηθήσουν οι καταστάσεις, έτσι ώστε η διοίκηση να πετύχει".

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Πανιώνιο, ο ποδοσφαιριστής του "Δικέφαλου" απάντησε: "Ο Πανιώνιος κάνει πολύ καλή δουλειά και η ομάδα παίζει σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Πανιώνιο. Αν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα όπως έκανε ο αντίπαλος μας στο πρώτο ημίχρονο, θα μας βοηθήσει πολύ. Πάντως γενικότερα γίνεται πολύ καλή δουλειά κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και ελπίζουμε αυτό να έχει και συνέχεια, να μη μείνουμε στάσιμοι".

Για τους φετινούς στόχους της ομάδας δήλωσε: "Όλες οι ομάδες πρέπει να έχουν ένα στόχο. Εμείς έχουμε βάλει στόχο τα μπαράζ, τα οποία θα διεξαχθούν για πρώτη φορά φέτος, ώστε να βγούμε στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο στόχος και μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Όταν του ζητήθηκε να κρίνει την επιλογή του να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Γεωργιάδης είπε: "Ήταν ένα μεγάλο και πάρα πολύ σημαντικό γεγονός ότι γύρισα στην ομάδα. Το να παίζεις σε μία τέτοια ατμόσφαιρα είναι καταπληκτικό για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή" και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση για τα διαφορετικά πρόσωπα που παρουσιάζει στα εντός κι εκτός έδρας η ομάδα: "Κι εμείς ελπίζουμε να βελτιωθούμε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από τον Ολυμπιακό που είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα".

Όσον αφορά στο πότε θα κρεμάσει τα παπούτσια του, ο Γιώργος Γεωργιάδης δήλωσε: "Θα δούμε, θα μπορώ να απαντήσω αυτό το ερώτημα σε 3-4 μήνες. Δεν ξέρω πως θα είναι τα δεδομένα για την ομάδα και για μένα σε μερικούς μήνες. Θα δούμε, θα γίνει μετά από κάποιο διάστημα".

Τέλος, για την υπόθεση των δεδουλευμένων που έχει λαμβάνειν από τον Ηρακλή, καθώς επίσης και το σημείο όπου βρίσκονται οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών υπογράμμισε: "Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι ο Ηρακλής χρωστάει σε πολλούς παίκτες πάρα πολλά, αλλά από όσα γράφονται μου φαίνεται ότι χρωστάει μόνο σε μένα. Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα που συμπαθώ ιδιαίτερα και έχω όλη την καλή διάθεση να τα βρούμε. Ελπίζω να τα βρούμε γιατί όχι; Εδώ και μία βδομάδα μιλάμε με την παρούσα διοίκηση, η οποία κάνει πολύ καλή προσπάθεια, και ελπίζω να λυθεί το θέμα. Και μου φαίνονται απίστευτα αυτά που γράφονται λες και είμαι ο μοναδικός".



Δετσιούδης: "Μόνο η αρχή"



Ο ένας εκ των επικεφαλής της Συντονιστικής Eπιτροπής των συνδέσμων του ΠΑΟΚ, Xρήστος Δετσιούδης, μίλησε στον Libero 107,4 και την εκπομπή "ΓΕΓΟΝΟΤΑ" για την τεράστια συμμετοχή στο χτεσινό συλλαλητήριο, ενώ τοποθετήθηκε και στην επίθεση που δέχτηκε το λεωφορείο της αποστολής του Πανιωνίου.

Αρχικά, ο Χρήστος Δετσιούδης αναφέρθηκε στο χτεσινό συλλαλητήριο και τη συμμετοχή του κόσμου που ξεπέρασε κάθε λογική: "Με τη μαζικότητα του κόσμου κάποιοι πήραν το μήνυμα ότι πρέπει επιτέλους να δοθεί λύση στον ΠΑΟΚ και να κάνουν αυτό που πρέπει. Αν δεν το κατάλαβαν, τότε αυτό θα είναι μόνο η αρχή και όπως είπε ο πρόεδρος μας, θα πάμε μαζί μέχρι το τέλος.

Είχε ανθρώπους κάθε ηλικίας, οικογένειες, ογδοντάρηδες. Ήταν κάτι το εντυπωσιακό. Στις μέρες μας είναι πολύ δύσκολο να κατέβουν τόσες χιλιάδες κόσμου στο δρόμο για να διαμαρτυρηθούν για κάτι. Όλα κύλησαν ομαλά και ελπίζουμε να πήραν το μήνυμα αυτοί που έπρεπε να το πάρουν".





Ερωτηθείς για το αν μεταξύ των όσων ακούστηκαν χτες από το βήμα ήταν η επαναφορά του περίφημου Άρθρου 44, απάντησε: "Ήταν σαν παράδειγμα το Άρθρο 44. Ας βρουν ένα άλλο άρθρο να το κάνουν αυτό. Αφού ο ΠΑΟΚ είναι ανώνυμη εταιρία, ζητάμε να ισχύσει ό,τι ισχύει για τις υπόλοιπες. Μπήκαν όλοι οι άλλοι και τώρα πρωταγωνιστούν, αγωνίζονται στην Ευρώπη και έχουν περάσει σε κάποιες ρυθμίσεις. Τα χρέη δημιουργήθηκαν από άλλους και επιτέλους πρέπει να αποδοθούν ευθύνες".



Ο κ. Δετσιούδης σχολίασε την καθυστέρηση αρκετών φιλάθλων να φτάσουν στο σημείο συνάντησης του συλλαλητηρίου, καθώς επίσης και την παρουσία της Αστυνομικής δύναμης έξω από την Τούμπα: "Ζητάμε συγγνώμη από τους οπαδούς, που έκαναν τόσα χιλιόμετρα για να έρθουν. Έλεγχαν τα λεωφορεία σαν να πήγαιναν σε εκτός έδρας παιχνίδι και δεν μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό. Μετά περίμεναν τα λεωφορεία να φτάσουν όλα μαζί και τους φέρονταν σαν να ήταν φιλοξενούμενοι οπαδοί.

Γιατί υπήρχαν τόσες πολλές διμοιρίες ματ έξω από την Θύρα 4; Δεν κάναμε το παραμικρό στην πόλη και ξαφνικά θα κάνουμε κακό στο γήπεδό μας; Ήταν απαράδεκτο να βλέπεις μικρά παιδιά που έτρεχαν με τους γονείς τους χωρίς λόγο και αιτία, από τη στιγμή που εξελίχτηκαν όλα ομαλά".





Όσον αφορά στο περιστατικό της επίθεσης που δέχτηκε το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή του Πανιώνιου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και αμαύρωσε το κλίμα της ημέρας, τόνισε: "Τα προβοκάτσια δεν πρόκειται να περάσουμε. Οι άνθρωποι του Πανιώνιου ήρθαν στο γήπεδο, ανταλλάξαμε πλακέτες, ένας φίλαθλος ξεχάστηκε στο γήπεδο και οι άνθρωποι της ΠΑΕ τον πήγαν στο αεροδρόμιο.

Αυτοί που έκαναν την επίθεση ήταν κάποιοι που δεν τους άρεσε το κλίμα που επικρατούσε και είναι δυσαρεστημένοι από την αναγέννηση του ΠΑΟΚ. Το καλό είναι ότι κάποιοι εκπρόσωποί μας, μετέβησαν στο αεροδρόμιο και συζήτησαν με τους παίκτες και τον προπονητή του Πανιώνιου και είναι πεπεισμένοι ότι δεν ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ".





Τέλος, όταν ερωτήθηκε για το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις των οπαδών του "Δικέφαλου", αν δεν επέλθει λύση στα προβλήματα της ομάδας, ο κ. Δετσιούδης δήλωσε: "Έχουμε πολλές κινήσεις αν δεν λυθεί το πρόβλημα. Η κάθε κίνηση θα ανακοινώνεται λίγο πριν γίνει, γιατί υπάρχουν κάποια προβλήματα και πρέπει να είναι σωστά οργανωμένες. Τα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας το δείξανε ελάχιστα, ενώ για την πέτρα στο λεωφορείο αφιέρωσαν εκτενή ρεπορτάζ".













TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ