ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Μας βοήθησε ο Θεός"

Γεωργιάδης: "Μας βοήθησε ο Θεός"
INTIME SPORTS

Ο χρυσός σκόρερ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης, τόνισε πως οι "ασπρόμαυροι" ήταν καλύτεροι της ΑΕΚ και αναφέρθηκε στη βοήθεια του Θεού! Τι δήλωσε ο Τσιρίλο.

"Εξαρχής είπαμε ότι στόχος μας είναι η πρώτη θέση στα πλέι οφ. Νομίζω ότι δίκαια πήραμε το παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος χάσαμε ευκαιρίες και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο.

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ήμασταν καλύτεροι. Θέλαμε το γκολ και ο Θεός μας βοήθησε να κερδίσουμε το παιχνίδι", δήλωσε ο σκόρερ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης στην κάμερα της NOVA.

Στο πάθος που είχε ο ΠΑΟΚ στάθηκε ο Μπρούνο Τσιρίλο: "Πριν τον αγώνα θέλαμε πολύ τη νίκη. Στο πρώτο μέρος κάναμε φανταστική δουλειά. Στο δεύτερο όχι και τόσο, αλλά είχαμε πολύ πάθος και προσπαθήσαμε να πετύχουμε το γκολ", δήλωσε ο Ιταλός και πρόσθεσε:

Ήταν πολύ σημαντική νίκη, νίκη ψυχολογίας που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Σε όλα τα ματς θα παίζουμε για τη νίκη και φιλοδοξία μας είναι να τα κερδίσουμε όλα, αλλά αυτά ισχύει για όλες τις ομάδες. Θα προσπαθήσουμε, θα δώσουμε τη μάχη μας".

"Εχουμε όλα τα φόντα για την πρώτη θέση" τόνισε ο Κώστας Σταφυλίδης.

"Ήμασταν σοβαροί στη μεγαλύτερη διάρκεια. Ακόμη και εκεί που χάσαμε την αυτοσυγέντρωση μας κρατήσαμε το μηδέν. Στο τέλος βγήκαμε μπροστά και ήρθε το γκολ. Κάθε παιχνίδι κρίνεται στη δύναμη, ιδίως όταν παίζουμε στην έδρα μας. Έχουμε όλα τα φόντα για την πρώτη θέση. Όταν ξεκινάς με νίκη τα πράγματα γίνονται καλύτερα", δήλωσε ο νεαρός μπακ του ΠΑΟΚ στην κάμερα της NOVA.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ