EURO 2024

Εθνική Γεωργίας: Το εμψυχωτικό μήνυμα του Σανιόλ στους παίκτες πριν από τον τελικό με την Ελλάδα

Εθνική Γεωργίας: Το εμψυχωτικό μήνυμα του Σανιόλ στους παίκτες πριν από τον τελικό με την Ελλάδα
PRINT SCREEN

Η Γεωργία απέχει πλέον ένα βήμα από το να βρεθεί σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά στη ιστορία της και ο Βίλι Σανιόλ θέλησε να εμψυχώσει τους παίκτες του στα αποδυτήρια, ενόψει του τελικού των playoffs κόντρα στην Εθνική Ελλάδας.

Η Γεωργία ξεπεράσε με 2-0 το εμπόδιο του Λουξεμβούργου το βράδυ της Πέμπτης (21/03) αλλά τώρα έχει μπροστά της μία ακόμη πιο δύσκολη αποστολή, να νικήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της την Εθνική Ελλάδας (7 νίκες - 2 ισοπαλίες το ρεκόρ της γαλανόλευκης) για να βρεθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας για τα τελικά του Euro 2024.

Το Euro 2024 περιμένει λοιπόν τόσο την παρέα του Κβαρατσχέλια όσο και τους Έλληνες διεθνείς, με τον Βίλι Σανιόλ να εστερνίζεται τον μεγάλο ενθουσιασμό των παικτών και του κόσμου αλλά να φροντίζει να κρατάει προσγειωμένους τους παίκτες του με το μήνυμα που τους έστειλε στα αποδυτήρια.

εριμένω από εσάς να έχετε την ίδια προσέγγιση για το επόμενο παιχνίδι, όπως είχατε από τη Δευτέρα στις προπονήσεις. Επικεντρωθείτε στη δουλειά.

Ολοι είναι χαρούμενοι που πήραν μέρος, κάτι που είναι φυσιολογικό, η χώρα θα έπρεπε να αισθάνεται έτσι, αλλά πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι", τόνισε μεταξύ άλλων ο Γάλλος προπονητής των Γεωργιανών.

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ