ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Γενικός διευθυντής Saudi League: "Εάν θέλει να έρθει ο Εμπαπέ, ξέρει πού είμαστε"

Ο  Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί πριν από ματς Champions League απέναντι στην Νιούκαστλ | 4 Οκτωβρίου 2023
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί πριν από ματς Champions League απέναντι στην Νιούκαστλ | 4 Οκτωβρίου 2023 @2023 SCOTT HEPPELL/AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζει να αποτελεί πόθο των Σαουδαράβων, με τον αθλητικό διευθυντή της Saudi League, Μάικλ Εμενάλο, να αφήνει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο όσον αφορά στην απόκτηση του Γάλλου σούπερ σταρ από κάποια ομάδα της χώρας.

Η Ρεάλ εμφανίζεται ως η ομάδα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ρίξει βόμβα μεγατόνων το καλοκαίρι του 2024 κάνοντας δικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ, όμως αυτό δεν εμποδίζει και άλλους να κάνουν όνειρα για τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Ειδικά όταν έχουν χοντρό πορτοφόλι όπως οι Σαουδάραβες, με τον αθλητικό διευθυντή της Saudi League, Μάικλ Εμενάλο να υποστηρίζει με δηλώσεις του στην "Marca" πως η πόρτα παραμένει ανοιχτή για τον Εμπαπέ και πως από τη στιγμή που ο ίδιος επιθυμεί να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία, θα υπάρξει ομάδα για να τον αποκτήσει.

"Παραμένει ανοιχτή η κουβέντα μαζί του αλλά δεν ξέρουμε τι θέλει να κάνει. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη: οποιοσδήποτε παίκτης με τέτοιο status, ξέρει πού είμαστε.

Εάν υπάρχει κάποια πιθανότητα ή ενδιαφέρον από πλευράς Εμπαπέ να αποτελέσει κομμάτι αυτού που χτίζουμε, τώρα ή στο μέλλον, δεν μπορούμε να αρνηθούμε αυτή την ευκαιρία.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγαπώ. Δεν μπορώ να πω σε ποιο βαθμό έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις.Υπήρχε όμως ενδιαφέρον για να μάθουμε αν ο παίκτης ήταν έτοιμος να έρθει, μία ομάδα ήταν έτοιμη να τον υποδεχτεί και να κάνει χώρο για αυτόν στο ρόστερ της", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως η πρόταση που είχε κατατεθεί το περασμένο καλοκαίρι στον Εμπαπέ ήταν από την Αλ Ιτιχάντ, που πρόσφερε 200 εκατομμύρια το χρόνο στον παίκτη και ένα αντίστοιχο ποσό στην Παρί για να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρησή του.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ