ΤΟΥΡΚΙΑ

Γαλατάσαραϊ - Φενέρμπαχτσε: Υποδοχή ηρώων μετά την επιστροφή από τη Σαουδική Αραβία

Γαλατάσαραϊ - Φενέρμπαχτσε: Υποδοχή ηρώων μετά την επιστροφή από τη Σαουδική Αραβία

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (30/12) η Γαλατάσαραϊ και η Φενέρμπαχτσε επέστρεψαν στη Κωνσταντινούπολη μετά την αναβολή του Σούπερ Καπ Τουρκίας στη Σαουδική Αραβία και αποθεώθηκαν από τον κόσμο.

Το Süper Kopa μεταξύ Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Ριάντ αναβλήθηκε. Ο λόγος, η διαμάχης Τουρκίας και Σαουδικής Αραβίας σχετικά με την επίδειξη τουρκικών εθνικών συμβόλων στο πλαίσιο του αγώνα και των εορτασμών των εκατό ετών από την ίδρυση του κράτους.

Οι αποστολές των δύο ομάδων αναχώρησαν από τη Σαουδική Αραβία τα μεσάνυχτα και αφίχθησαν στην Τουρκία τα ξημερώματα του Σαββάτου (30/12). Εκεί γνώρισαν υποδοχή ηρώων. Η Φενέρ προσγειώθηκε στο Σαμπιχά Γκοκτσέν και οπαδοί τους υποδέχθηκαν θερμά.

Ο προπονητής της ομάδας, Ισμαΐλ Καρτάλ πήρε τον λόγο από το λεωφορείο της αποστολής λέγοντας: "Ευχαριστούμε όλους τους οπαδούς που ήρθαν εδώ".

Πλήθος οπαδών υποδέχθηκε με ενθουσιασμό και τη Γαλατάσαραϊ στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Πολλοί κρατούσαν σημαίες της Τουρκίας, όπως και φωτογραφίες του Κεμάλ Ατατούρκ, ενώ και στα δύο αεροδρόμια βρέθηκαν οπαδοί και των δύο ομάδων.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ