ΙΣΠΑΝΙΑ

Φυσικά τα αίτια θανάτου του Ζάρκε

Φυσικά τα αίτια θανάτου του Ζάρκε
Ζάρκε-Εσπανιόλ

Ο θάνατος του Ντάνιελ Ζάρκε προήλθε από φυσικά αίτια, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της 4ωρης αυτοψίας

Όπως έγινε επίσης γνωστό, το άψυχο κορμί του παίκτη δεν θα υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις, γεγονός που αποκλείει την ανάμειξη ναρκωτικών ή αναβολικών ουσιών στο θάνατό του, ενώ μέσα σε 40 ημέρες θα έχουν ολοκληρωθεί οι ιστολογικές εξετάσεις, κάτι που σημαίνει ότι η επίσημη αναφορά του ιντιτούτου θα γίνει σε περίπου 2 μήνες από τώρα.
Στην Ιταλία έφτασε και ο πρόεδρος της Εσπανιόλ ο οποίος ήθελε να μεταφέρει τη Δευτέρα το σώμα του Ζάρκε στην Ισπανία, όμως κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό εξαιτίας της ανάγκης ολοκλήρωσης γραφειοκρατικών διαδικασιών, με αποτέλεσμα η σωρός του Ζάρκε να επιστρέψει στα δικά του πρόσωπα το πρωί της Τρίτης.

Εν τω μεταξύ, ο ποδοσφαιρικός κόσμος συνεχίζει να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμα πως ένας τόσο νέος άνθρωπος έφυγε τόσο άδοξα από τη ζωή, δύο χρόνια μάλιστα μετά το χαμό του 22χρονου Αντόνιο Πουέρτα της Σεβίλλης, με τον Τζανλουίτζι Μπουφόν να συγκινεί με τις δηλώσεις του.

"Λίγο φόβο τον έχεις, είναι ανώφελο να το αρνείσαι. Εγώ ως γκολκίπερ διατρέχω λιγότερους κινδύνους με την καρδιά. Όμως η πίκρα είναι τεράστια. Συγκεκριμένα ερωτήματα στο "γιατί" είναι φυσιολογικό να δημιουργούνται.

Αυτός ο νέος θάνατος μας λέει πως η πρόληψη δεν είναι ποτέ αρκετή. Τώρα όμως η σκέψη πηγαίνει σε αυτόν που μένει, μία γυναίκα 7 μηνών έγγυο",

δήλωσε χαρακτηριστικά.

Απαρηγόρητος για το θάνατο του Ζάρκε παρουσιάστηκε με δηλώσεις του και ο επιθετικός της Νάπολι, Φάμπιο Κουαλιαρέλα, ο οποίος τον είχε αντιμετωπίσει τρεις ημέρες νωρίτερα στο φιλικό των "παρτενοπέι" κόντρα στην Εσπανιόλ στο "Σαν Πάολο".

"Είχε παίξει απέναντί μας 3 ημέρες νωρίτερα στη Νάπολη. Όταν κατά την επιστροφή από την Αγγλία άνοιξα το τηλέφωνο και διάβασα το μήνυμα, δεν μπορούσα να το πιστέψω.

Εγώ πιστεύω στη μοίρα: εάν ο Ζάρκε είχε κάνει μαζί με τους συμπαίκτες του το γύρο της Φλωρεντίας, και δεν έμενε μόνος στο δωμάτιο, ίσως θα μπορούσε να σωθεί"

, ήταν το σχόλιό του.








TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ