ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

France Football: Έντυσε τον Μέσι με φανέλα της Παρί στο εξώφυλλό του

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αναμέτρηση με την Γρανάδα για το Copa del Rey
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αναμέτρηση με την Γρανάδα για το Copa del Rey AP PHOTO

Το France Football φρόντισε να δώσει ακόμα περισσότερη ίντριγκα πριν το πρώτο ραντεβού της Μπαρτσελόνα με την Παρί στους "16" του Champions League, παρουσιάζοντας στο εξώφυλλό του τον Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα των Παριζιάνων (PHOTO).

Η νοκ-άουτ φάση του Champions League μπαίνει εκ νέου στη ζωή των ποδοσφαιρόφιλων την εβδομάδα που έρχεται και το ζευγάρι που αναμένεται να προσελκύσει πάνω του τα περισσότερα βλέμματα είναι αναμφίβολα αυτό μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν.

Και αυτό γιατί ο Νεϊμάρ θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του ενώ ο Λιονέλ Μέσι δεν αποκλείεται να κοντραριστεί με την... μελλοντική του ομάδα, αν αναλογιστεί κανείς πως εδώ και μήνες λέγεται και γράφεται πως η ομάδα του Παρισιού θα δώσει τα ρέστα της το καλοκαίρι του 2021 για να τον κάνει δικό της.

Αυτό το σενάριο φαίνεται πως το προσυπογράφει και το "France Football", με το έγκυρο γαλλικό περιοδικό να ρίχνει και άλλο λάδι στη φωτιά όσον αφορά στο σίριαλ Μέσι, καθώς στο τελευταίο του εξώφυλλο φιγουράρει ο Pulga, όχι όμως φορώντας τη φανέλα της Μπαρτσελόνα αλλά της Παρί.

"Το μυστικό χαρτί της Παρί" είναι ο τίτλος στο εξώφυλλο, με το περιοδικό να εκτιμάει πως η Παρί έχει εξαιρετικες πιθανότητες για να πραγματοποιήσει το απόλυτο deal στο φινάλε της σεζόν και πως ο Νεϊμάρ θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσπάθειά τους να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 33χρονο Αργεντινό σούπερ σταρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Ap Photo

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ