ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πικέ για Μέσι: "Τον βλέπω πολύ χαρούμενο τώρα"

Ο Μέσι κάνει προθέρμανση με τον Ζεράρ Πικέ πριν από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Οσασούνα
Ο Μέσι κάνει προθέρμανση με τον Ζεράρ Πικέ πριν από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Οσασούνα Ⓒ 2020 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Ο Πικέ σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι, τον οποίο χαρακτήρισε χαρούμενο τη δεδομένη στιγμή στην Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός αμυντικός δήλωσε επίσης ότι θα τελειώσει την καριέρα του στους Καταλανούς.

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι τόσο πληθαίνουν οι φήμες για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα. Πριν από λίγες μέρες ο Ντι Μαρία πέταξε "βόμβα" τονίζοντας ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες ώστε ο Αργεντίνος σταρ να καταλήξει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Την ίδια ώρα τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Μέσι δεν έχει πάρει ακόμη την απόφασή του και δεν πρόκειται να το κάνει πριν από το τέλος της σεζόν. Ο Ζεράρ Πικέ σε συνέντευξή του στον streamer, Ιμπάι Λανός, τόνισε ότι ο συμπαίκτης του είναι αρκετά χαρούμενος τη δεδομένη στιγμή.

"Έγιναν κάποια γεγονότα το καλοκαίρι που έληξαν με τον καλύτερο τρόπο, γιατί ο Λίο έμεινε τελικά στην Μπαρτσελόνα. Τον βλέπω πολύ χαρούμενο τώρα και το να τον έχω δίπλα μου είναι εγγύηση επιτυχίας" ανέφερε συγκεκριμένα ο Ισπανός αμυντικός.

Παράλληλα, ο Πικέ αναφέρθηκε και στο δικό του μέλλον στην Μπαρτσελόνα, υποστηρίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του σε άλλη ομάδα, επομένως θα κλείσει στο Καμπ Νόου την καριέρα του.

"Θα αποσυρθώ στην Μπαρτσελόνα. Πάντα το έλεγα αυτό. Παίζω ποδόσφαιρο επειδή εκπροσωπώ την Μπαρτσελόνα. Δεν βλέπω τον εαυτό μου σε άλλη ομάδα. Δεν θα είχα τo κατάλληλο κίνητρο, θα ήταν ένα δράμα" τόνισε ο Ζεράρ Πικέ.

Photo credits: ⓒ 2020 Joan Monfort/Associated Press

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ