ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Σουάρες: "Αυτό που είναι τώρα η Μπαρτσελόνα, το οφείλει στον Μέσι"

Barcelona's Lionel Messi, right and Barcelona's Luis Suarez celebrate after Messi scored his side's third goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Barcelona and Olympique Lyon at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 13, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Lionel Messi, right and Barcelona's Luis Suarez celebrate after Messi scored his side's third goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Barcelona and Olympique Lyon at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 13, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Ο Λουίς Σουάρες προσέφερε ομπρέλα στήριξης στον Λιονέλ Μέσι λίγες ημέρες μετά το ντόρο που προκλήθηκε με το ηγεμονικό του συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως ο Αργεντινός εκτόξευσε τους μπλαουγκράνα στο σημείο που είναι τώρα.

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες ο Λιονέλ Μέσι νιώθει σαν να βρίσκεται ανάμεσα σε Συμπληγάδες που απειλούν να τον συνθλίψουν.

Από τη μία ήταν η διαρροή που έγινε στην μαδριλένικη εφημερίδα 'El Mundo" με αποτέλεσμα να δουν το φως της δημοσιότητας οικονομικές λεπτομέρειες του παχυλού συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα και από την άλλη πληθαίνουν καθημερινά οι φωνές παικτών της Παρί Σεν Ζερμέν (τελευταίος ο Άνχελ Ντι Μαρία)που δηλώνουν πως τη νέα σεζόν θα είναι συμπαίκτες με τον Pulga.

Όλη αυτή η κατάσταση μόνο ευχάριστη δεν είναι για τον 33χρονο σούπερ σταρ που διανύει τους τελευταίους μήνες της υπάρχουσας συνεργασίας τους με τους Καταλανούς, με τον Μέσι να έχει πάντως έναν δυνατό υποστηρικτή και αυτός να μην είναι άλλος από τον άλλοτε διόσκουρό του στην επιθετική γραμμή της "Μπάρσα", Λουίς Σουάρες.

Ο Λουίς Σουάρες πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της εθνικής Ουρουγουάης κόντρα στην Κολομβία
Ο Λουίς Σουάρες πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της εθνικής Ουρουγουάης κόντρα στην Κολομβία Ⓒ 2020 FERNANDO VERGARA/ASSOCIATED PRESS

Ο Ουρουγουανός φορ εκδιώχτηκε από τη διοίκηση Μπαρτομέου και τώρα παίρνει ρεβάνς οδηγώντας την Ατλέτικο προς την κατάκτηση του πρώτου της τίτλου στην La Liga μετά το 2014, με τον ίδιο να ερωτάται για το σίριαλ Μέσι και να είναι ξεκάθαρος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Onda Cero".

"Μου λείπει ο Λέο, φυσικα, ήμασταν πολύ κοντά, στα παιχνίδια. Το ωραίο πράγμα σχετικά με τη σχέση μας είναι ότι συνεχίζουμε να μιλάμε.

Έμεινα έκπληκτος όταν διάβασα στον Τύπο για το συμβόλαιο του Μέσι. Δεν καταλαβαίνω ότι υπάρχει κόσμος που έχει τόση κακία μέσα του.

Αυτό που είναι τώρα είναι η Μπαρτσελόνα, είναι χάρη στον Λέο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2020 Fernando Vergara/Associated Press

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ