ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: "Ξέσπασμα" Κούμαν για Ντι Μαρία λόγω Μέσι

Ο Κούμαν με τον Μέσι στο φιλικό προετοιμασίας της Μπαρτσελόνα με τη Ζιρόνα
Ο Κούμαν με τον Μέσι στο φιλικό προετοιμασίας της Μπαρτσελόνα με τη Ζιρόνα © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Το σχόλιο του Άνχελ Ντι Μαρία για την πιθανότητα ο Λιονέλ Μέσι να συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν από το προσεχές καλοκαίρι προκάλεσε την αντίδραση του Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος τα "έχωσε" στον Αργεντινό μέσο της γαλλικής ομάδας.

Η Μπαρτσελόνα, ύστερα από ένα εντυπωσιακό -σε εξέλιξη- παιχνίδι, επικράτησε 5-3 στην παράταση της Γρανάδα (2-2 η κανονική διάρκεια) και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Copa del Rey.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων δηλώσεων μετά τον αγώνα, ο τεχνικός της "Μπάρτσα", Ρόναλντ Κούμαν αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος υποστήριξε ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο Λιονέλ Μέσι να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν από το προσεχές καλοκαίρι.

Ουσιαστικά, ο Ολλανδός προπονητής τα "έχωσε" στον Αργεντινό σούπερ σταρ, τονίζοντας πως είναι ασέβεια προς την Μπαρτσελόνα να γίνεται αυτή η συζήτηση ενώ ο "Λίο" παραμείνει μέλος της ομάδας.

"Ναι για εμένα είναι έλλειψη σεβασμού. Είναι ασεβές να μιλάς τόσο πολύ για έναν ποδοσφαιριστή που βρίσκεται ακόμα στην Μπαρτσελόνα. Δεν είναι ωραίο. Ειδικά πριν από τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων για το Champions League. Μιλούν πολύ για τον Μέσι", δήλωσε ο Κούμαν.

Photo Credits: © 2021 Joan Monfort/Associated Press

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ LA LIGA ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ