ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι έχει πάρει πάνω από 500 εκατομμύρια σε τέσσερα χρόνια

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αγώνα της La Liga κόντρα στην Βαγιαδολίδ
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αγώνα της La Liga κόντρα στην Βαγιαδολίδ Ⓒ 2021 CESAR MANSO/ASSOCIATED PRESS

Η "El Mundo" έφερε στο φως της δημοσιότητας όλους τους όρους του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα το οποίο του έχει αποφέρει πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ από τον Νοέμβριο του 2017 μέχρι και σήμερα.

Στο φως της δημοσιότητας έφερε η "El Mundo" τους όρους τους τελευταίου συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα ο Αργεντινός σούπερ σταρ από τον Νοέμβριο του 2017 μέχρι και σήμερα έχει εισπράξει ένα ποσό που ξεπερνάει το μισό δισεκατομμύριο!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Λιονέλ Μέσι πήρε δύο μπόνους με την υπογραφή του συμβολαίου του. Το πρώτο ήταν μπόνους υπογραφής το οποίο του πρόσθεσε στον τραπεζικό του λογαριασμό αυτόματα 115.225.000 ευρώ και το δεύτερο ήταν για την πιστότητα του στον σύλλογο και του προσέφερε άλλα 77.929.955 ευρώ. Με απλά λόγια ο Μέσι από αυτά τα δύο μπόνους εξασφάλισε περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ ή για την ακρίβεια 193 εκατομμύρια!

Από που προέρχονται τα υπόλοιπα; Κυρίως από τις πάγιες αποδοχές του Αργεντινού οι οποίες φτάνουν τα 138 εκατομμύρια ευρώ. Κάπως έτσι φτάνουμε στα 492 εκατομμύρια ευρώ στα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Αν στα παραπάνω προσθέσετε κάποια μπόνους ατομικά και ομαδικά για την επίτευξη στόχων συν το μέρος των δικαιωμάτων που του αναλογεί για την εκμετάλλευση του ονόματος τους φτάνουμε στα 555.237.619 ευρώ!

Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι έχει πάρει πάνω από 500 εκατομμύρια σε τέσσερα χρόνια

Photo credits: ⓒ 2021 Cesar Manso/Associated Press

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ