ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουστέρ: "Ο τελικός είναι πάντα τελικός"

Φουστέρ: "Ο τελικός είναι πάντα τελικός"
INTIME SPORTS

Ο Νταβίδ Φουστέρ μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και τον αποκλεισμό των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης.

"Θα είναι ένα δύσκολο ματς, είναι ενας τελικός που σημαίνει ότι είναι ένα ματς με ιδιαιτερότητα.

Σίγουρα έχουμε πέσει αγωνιστικά, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να το κατακτήσουμε", είπε αρχικά ο Ισπανός άσος στην Media Day στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Διαβάστε επίσης για την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους παίκτες και τι του απάντησαν

Για το τελευταίο ματς του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού, τόνισε:

"Σίγουρα θα είναι πολύ ξεχωριστό για τον προπονητή και αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για να πάρουμε το Κύπελλο".

Για των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, είπε:

"Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Το ποδόσφαιρο μας αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν υπάρχουν φαβορί και αυτό είναι η ομορφιά του".

Μαρκάνο: "Δεν ξέρω ακόμα αν θα μείνω"

"Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και το θέλουμε πολύ", είπε αρχικά και για το μέλλον του συμπλήρωσε: "Δεν ξέρω, δεν μπορώ να σας απαντήσω σ’ αυτό".

Για το ενδεχόμενο να σκοράρει πάλι είπε: "Μακάρι να πετύχω τρία γκολ απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, κάτι που δεν έχω ξανακάνει ποτέ. Πιστεύω ότι θα είναι ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο".

Φετφατζίδης: "Ότι μπορούμε για τον τίτλο"

Ο Γιάννης Φετφατζίδης τόνισε από την πλευρά του πως θέλει να παίξει στον τελικό Κυπέλλου κι αν συμβεί θα τα δώσει όλα για τον τίτλο.

"Εμείς θα κάνουμε ότι περνά από τα χέρι μας για να πάρουμε το Κύπελλο. Αν μου δοθεί και στον τελικό θα κάνω ότι μπορώ για να μπει το γκολ. Δεν έχει σημασία ο τρόπος που μπαίνουν".

Για το αν θέλει να παίξει στο τελευταίο ματς της σεζόν, δήλωσε: " Δεν είναι το κατάλληλο ματς για να πάρει κάποιος ευκαιρίες, αλλά εγώ θέλω να παίζω συνέχεια. Θέλω να εκμεταλλευτώ και την επόμενη σεζόν".

Για την Εθνική ομάδα, είπε: "Είναι μια απόφαση που εξαρτάται από τον κύριο Σάντος να θα με καλέσει. Αν το κάνει, θα εκμεταλλευτώ την ευκαιρία μου".

Πορουρίδης: "Όποιος κάνει λιγότερα λάθη θα κερδίσει"

Τέλος για το ματς μίλησε και ο νεαρός άσος Γιάννης Ποτουρίδης: " Είναι ένας μεγάλος τελικός κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα που έχει δείξει πολλά.

Δ εν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και πιστεύω στο τέλος να πανηγυρίσουμε το Κύπελλο. Αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα είναι ο νικητής. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν επιθετικά για να το ευχαριστηθούν όλοι.

Σ' έναν τελικό δεν υπάρχουν φαβορί".

Μέγιερι: "Έτοιμοι για τον τίτλο"

Κλείνοντας ο Μπάλαζ Μέγιερι τόνισε πως σέβεται την απόφαση του προπονητή του να τον αφήσει στον πάγκο.

"Ξέρω ότι στη θέση παίζει μόνο ένας. Πρέπει να σέβεσαι την απόφαση του προπονητή σου και πρέπει να βοηθήσω την ομάδα από το πάγκο".

Για το αν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, είπε: "Γιατί αν θέλω να φύγω; Είναι καταπληκτικά εδώ! Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε και το Κύπελλο. Όλα είναι ιδανικά στον Ολυμπιακό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ