ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Μην την ξαναπατήσουμε..."

Μαρινάκης: "Μην την ξαναπατήσουμε..."
INTIME SPORTS

Προσοχή ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας ζήτησε από τους παίκτες του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ζητώντας τους να μην την πατήσουν όπως κατά τη διάρκεια της σεζόν. Δείτε αναλυτικά τη δήλωση και τι του απάντησαν οι ποδοσφαιριστές.

Τη δίψα της οικογένειας του Ολυμπιακού για το Κύπελλο Ελλάδας μετέφερε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ζητώντας τους προσοχή στον τελικό και σε καμία περίπτωση να μην υποτιμήσουν τον Ατρόμητο.

Ο πρόεδρος της Πειραϊκής ΠΑΕ, θέλει να δει τους παίκτες να τα δίνουν όλα και τους το εξέφρασε καθαρά στην προπόνηση της Πέμπτης, ενώ η απάντησή τους ήταν αρκετά πειστική. Φτάνει να το δείξουν και στο γήπεδο...

"Μετά το πρωτάθλημα θέλουμε και το Κύπελλο. Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού περιμένει μια ακόμα χαρά. Τα παιχνίδια που μας προβλημάτισαν εφέτος ήταν αυτά με θεωρητικά αδύναμους. Να μην την πατήσουμε ξανά.

Και να έχετε στο μυαλό σας ότι ο Ατρόμητος που είδατε την Κυριακή δεν είναι η ομάδα που θα δείτε όλοι στον τελικό. Θα τα δώσουν όλα και το ίδιο θέλω να κάνετε και εσείς...", είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για να πάρει την απάντηση: "Μην ανησυχείς πρόεδρε. Από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να πανηγυρίσουμε το νταμπλ. Το ξέρουμε πόσο το θέλεις και άλλο τόσο το θέλουμε κι εμείς".

Διαβάστε τις δηλώσεις των παικτών του Ολυμπιακού ενόψει του τελικού και δείτε videos

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ