ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουλ οι μηχανές ενόψει Παναθηναϊκού

Φουλ οι μηχανές ενόψει Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία για το "ντέρμπι των αιωνίων" με προπόνηση το πρωί της Παρασκευής, στην οποία ο Μίτσελ είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Έμφαση από τον Ισπανό στο τελείωμα των φάσεων.

Δύο ημέρες πριν από το τελευταίο ντέρμπι της χρονιάς για τον Ολυμπιακό, αυτό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κόντρα στον Παναθηναϊκό για την προτελευταία αγωνιστική της Super League (29η) και στο μεγάλο λιμάνι περιμένουν πως και πως την αναμέτρηση με τους "πράσινους".

Αυτό φυσικά για να επισφραγιστεί με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο η κατάκτηση του ιστορικού 40ου πρωταθλήματος, με τους "ερυθρόλευκους" να επιθυμούν διακαώς τη νίκη ώστε να φτάσουν τη διαφορά από τον μεγάλο αντίπαλό τους στο +40 και να "φτιάξουν ψυχολογία" στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν το πρωί της Παρασκευής (14/4) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, εντείνοντας την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τους πράσινους, με τον Μίτσελ να είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες της ομάδας στην διάθεση του.

Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε βάρος στην σωστή ανάπτυξη και τα τελειώματα των φάσεων, καθώς έχει παρατηρήσει πως η ομάδα του φτιάχνει αρκετές φάσεις σε κάθε παιχνίδι δίχως όμως να τις ολοκληρώνει ιδανικά. Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν επίσης στην τακτική, περνώντας από την θεωρία στην πράξη μέσω διτέρματος.

Η τελευταία προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού πριν το ντέρμπι θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη το πρωί (10:30) του Σαββάτου (13/4), μετά το τέλος της οποίας ο Μίτσελ θα κάνει γνωστή την αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι φτάνει προς το τέλος της. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εντείνουν τον ρυθμό προετοιμασίας τους για το σπουδαίο ματς, δίχως να υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Το πρόγραμμα σήμερα είχε πολλά τελειώματα φάσεων, με έμφαση στη σωστή ανάπτυξη και τελική προσπάθεια. Δόθηκε, στη συνέχεια, βαρύτητα και στην τακτική, με τους ερυθρόλευκους να δουλεύουν πολύ, μέσω διτέρματος, στην αμυντική και επιθετική τους λειτουργία. Το ίδιο έκαναν, στο τέλος, μέσω των εκτελέσεων στημένων φάσεων, κόρνερ και φάουλ.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι ποδοσφαιριστές του κ. Μίτσελ γυμνάστηκαν κανονικά. Η αυριανή, τελευταία προπόνηση πριν το μεγάλο ντέρμπι, είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ