ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φουλ για Αβραάμ

Φουλ για Αβραάμ
αβραάμ παπαδόπουλος

Στον μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι έχει μπει δυνατά στην απόκτηση του Παπαδόπουλου, ανοίγοντας μία ακόμα κόντρα αγοράς παίκτη με τον "αιώνιο" αντίπαλο, μετά την μετακίνηση του Χριστοδουλόπουλου στους "πράσινους".
Μετά την αποχώρηση του Νασίφ Μορίς από την Παιανία, ο Παναθηναϊκός έχει μείνει μόνο με τον Σαριέγκι στα μετόπισθεν, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση παραμονής του Γιάννη Γκούμα και της μεταγραφής του Πεγεράνο. Ο αμυντικός του Άρη δείχνει ως ιδανική λύση και εμφανίζεται θετικός σε πιθανή μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό.

Οι συνομιλίες των δύο ομάδων αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, καθώς η πίεση τον τελευταίο καιρό από τον Ολυμπιακό για απόκτηση του Αβραάμ υποχρεώνει την διοίκηση του Παναθηναϊκού να κινηθεί χωρίς προστριβές.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η μεταγραφή οι "πράσινοι" θα στραφούν σε άλλες λύσεις και πρόκειται για την περίπτωση του Παραγουανού αμυντικού Μάρκο Κάσερες, όπως επιβεβαιώνει και ο ατζέντης του παίκτη με δηλώσεις του, που εμφανίζει τον Παναθηναϊκό μαζί με τις Εστουντιάντες και Σπόρτινγκ Λισαβώνας να δείχνουν ενδιαφέρον για τον Κάσερες.

Δημοσίευμα για Βίλχεμσον

Ο Κρίστιαν Βίλχεμσον είναι πολύ πιθανό να καταλήξει στην Μπενφίκα, όμως οι Σουηδοί αναφέρουν οτι για τον δεξιό χαφ τις τελευταίες μέρες έχει εκφράσει ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκός. "Η Μπενφίκα είναι απο τις ομάδες που ενδιαφέρονται, όμως ακόμη δεν έχουμε νεότερα" δήλωσε ο μάνατζερ, Φάμπιο Άλιο.

Ο 28χρονος Σουηδός ανήκει στη Ναντ, όμως τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στην Ρόμα (με οψιόν αγοράς). Οι "τζαλορόσι" δεν κινήθηκαν για την απόκτηση του και έτσι το περασμένο καλοκαίρι παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο στην Μπόλτον, όμως δεν μπόρεσε ν' αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες του και τον Ιανουάριο συμφώνησε η Ναντ ν' αγωνιστεί με την φανέλα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στην Primera Division.

Ο Βίλχεμσον δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Ναντ και τα "καναρίνια" είναι διατεθειμένα να τον παραχωρήσουν αν υπάρξει πρόταση 3 εκ. ευρώ.

Σενάριο για Πόκριβατς
Το τελευταίο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό είναι απο το Μονακό. Σύμφωνα με τους Γάλλους, οι "πράσινοι" μαζί με τις Ρόμα, Γαλατά και Αννόβερο εξετάζει την απόκτηση του Κροάτη αμυντικού μέσου, Νίκολα Πόκριβατς. Οι Μονεγάσκοι θέλουν να αλλάξουν το έμψυχο δυναμικό τους ενόψει της φετινής σεζόν, μετά την περσινή απογοητευτική πορεία και έχουν αποφασίσει να παραχωρήσουν παίκτες που απέκτησαν ακόμη και τον Ιανουάριο, όπως είναι ο 22χρονος Κροάτης.

Βεβαίως, η Μονακό δαπάνησε 3 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει απο τη ΝΚ Ντιναμό Ζάγκρεμπ και δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με λιγότερα απο 4 εκ. ευρώ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, Ρόμα, Παναθηναϊκός, Γαλατά και Αννόβερο είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται, όμως μέχρι τώρα δεν έχουν κατατεθεί επίσημες προτάσεις.
















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ