ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Στεναχωριέμαι, αλλά και πεισμώνω όταν δεν ξεκινάω"

Ο Φορτούνης κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Ο Φορτούνης κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Ο Κώστας Φορτούνης που έκρινε το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό δήλωσε μετά τη λήξη του ματς πως όταν δεν αγωνίζεται στεναχωριέται, αλλά και πεισμώνει ώστε να δείξει ποιος είναι.

Ο Κώστας Φορτούνης ανέφερε μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, που κρίθηκε από δικό του γκολ: " Δεν με επηρεάζουν όσα λέγονται. Στεναχωριέμαι όταν δεν ξεκινάω τα παιχνίδια, από την άλλη πεισμώνω περισσότερο και μπαίνω για να κάνω τη διαφορά και να δείξω ποιος είμαι. Να αποδείξω ότι αξίζω να παίζω".

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα λόγια του Φαν Σιπ προς το πρόσωπό του, απάντησε: "Ο προπονητής είπε αυτά τα λόγια. Εγώ αυτό που έκανα πάντα το κάνω και τώρα. Μιλήσαμε τα βάλαμε κάτω πολλές φορές. Μου ζήτησε κάποια πράγματα, πιστεύω τα έκανα και γι' αυτό έπαιξα στα προηγούμενα παιχνίδια. Ήθελα να πάρω παιχνίδια, τα πήρα στην Εθνική, τώρα έπαιξα κι εδώ. Είμαι καλά, θέλω να παίζω, το έχω ξαναπεί".

Για το ντέρμπι είπε: "Ξέρουμε ότι όταν παίζουμε ντέρμπι είναι πάντα δύσκολο. Στο πρώτο ήμασταν πολύ καλοί, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να απειλήσει. Μας βγήκε η κούραση στο δεύτερο είχαμε πολλές απουσίες, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε. Οι τρεις βαθμοί μετράνε. Περιμέναμε την αντίδραση του Παναθηναϊκού, είχαμε χώρους αλλά δεν τους εκμεταλλευτήκαμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ