GP ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

Formula 1, Άμπου Ντάμπι: Οι πανηγυρικές αναρτήσεις του Φερστάπεν για τον τίτλο

Ο Μαξ Φερστάπεν πανηγυρίζει με την ομάδα του τον τίτλο
Ο Μαξ Φερστάπεν πανηγυρίζει με την ομάδα του τον τίτλο © 2021 HASSAN AMMAR / AP IMAGES

Ο Μαξ Φερστάπεν αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 και το πανηγύρισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του, ευχαριστώντας όλους όσους τον στήριξαν στον δύσκολο αγώνα που έδωσε.

Ο Μαξ Φερστάπεν αναδείχθηκε ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 για το 2021, κατακτώντας το πρωτάθλημα σε μια επική μάχη, καθώς προσπέρασε τον Λιούις Χάμιλτον στον τελευταίο γύρο.

Ο Ολλανδός πιλότος με ανάρτησή του στο Twitter ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια που έκανε όλη τη χρονιά, παράλληλα θυμήθηκε την περίοδο με τον πατέρα του που έτρεχαν μαζί όταν ήταν μικρός, ενώ χαρακτήρισε "κτήνος" τον Πέρεζ, για την τρομερή μονομαχία που είχε με τον Λιούις Χάμιλτον.

"Παγκόσμιος πρωταθλητής. Είναι απλά απίστευτο. Άρχισα να τρέχω μαζί με τον πατέρα μου πολλά χρόνια πριν. Ονειρευτήκαμε να γίνω Παγκόσμιος πρωταθλητής και τώρα είμαστε εδώ. Ευχαριστώ όλους στη Red Bull και στη Honda για το θαυμάσιο μονοθέσιο, ήσασταν απίστευτοι για μια ακόμα φορά. Πέρεζ ήσουν κτήνος σήμερα.

Σε όλη την οικογένεια και στους φίλους, σας ευχαριστώ πολύ για όλη την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς εσάς. Τώρα, θα το απολαύσω. Πορτοκαλί «στρατέ» ήσασταν απίστευτοι ξανά. Ελπίζω να το απολαύσατε όσο το απόλαυσα εγώ", ανέφερε στις τρεις αναρτήσεις του.

Οι αναρτήσεις του Μαξ Φερστάπεν:

TAGS GP ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ FORMULA 1 ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ RED BULL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ