EURO 2020

Φόντεν: "Αν η Αγγλία πάρει το Euro, όλοι θα κάνουμε το κούρεμα του Γκασκόιν"

Ο Φιλ Φόντεν με τη φανέλα της Αγγλίας στον αγώνα κόντρα στην Κροατία στο Euro 2020
Ο Φιλ Φόντεν με τη φανέλα της Αγγλίας στον αγώνα κόντρα στην Κροατία στο Euro 2020 @ 2021 LAURENCE GRIFFITHS/AP IMAGES

Στην αποκάλυψη πως σε περίπτωση που η Αγγλία αναδειχτεί πρωταθλήτρια Ευρώπης έχουν συμφωνήσει όλοι οι παίκτες να εμφανιστούν με ξανθιά κόμη, εμπνευσμένοι από το κούρεμα του Πολ Γκασκόιν το 1996, προχώρησε ο Φιλ Φόντεν.

Λίγο πριν από την έναρξη του Euro 2020 ο Φιλ Φόντεν προκάλεσε θύελλα ενθουσιασμού μεταξύ των οπαδών της εθνικής Αγγλίας, όταν έβαψε σε χρώμα πλατινέ το μαλλί του εμπνευσμένος από το διάσημο κούρεμα του Πολ Γκασκόιν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1996 που φιλοξενήθηκε στο Νησί.

Ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι φρόντισε μάλιστα να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη προσμονή ενόψει της συνέχειας των τριών λιονταριών στη διοργάνωση, καθώς προχώρησε σε μία ζουμερή αποκάλυψη.

Αυτή έχει να κάνει με την τύχη της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στο τουρνουά, με τον Φόντεν να αποκαλύπτει δημόσια πως όλοι οι συμπαίκτες του έχουν συμφωνήσει να τον μιμηθούν και να αντιγράψουν το διάσημο κούρεμα του Πολ Γκασκόιν.

"Είπα στην ομάδα ότι αν πάρουμε το τρόπαιο να έχουμε όλοι το ίδιο κούρεμα και όλοι τους συμφώνησαν. Οπότε αν πάρουμε το τρόπαιο, όλοι θα μας δουν με το ίδιο κούρεμα.

Νομίζω ότι στο παρελθόν το έχει κάνει και η Ρουμανία, κάτι που ήταν αστείο", δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Talk Sport". Σημειώνεται πως η Αγγλία δεν έχει κατακτήσει ποτέ το Euro, με τη μοναδική επιτυχία της σε μεγάλη διοργάνωση να είναι η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου πριν από 55 χρόνια.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ