ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φωνές στα αποδυτήρια

Φωνές στα αποδυτήρια
INTIME SPORTS

Ο Φάμπρι τα έψαλε και στα αποδυτήρια στους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα, χρησιμοποιώντας πολλά... γαλλικά, καθώς ήταν εκτός εαυτού.

Ο εκνευρισμός του Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ για το αποτέλεσμα με τον Πανθρακικό ήταν φανερός με την πρώτη ματιά μετά τη λήξη του αγώνα με την ομάδα της Κομοτηνής.

Ο Ισπανός δεν έμεινε ούτε στις φωνές προς τον Σισοκό, λίγο πριν τη λήξη του ματς, ούτε στα γκάζια προς τον Ζέκα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Πορτογάλο να τον κοιτάει απορημένος.

Ο 57χρονος τεχνικός στα αποδυτήρια των "πρασίνων" μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τα έψαλε στους ποδοσφαιριστές του χρησιμοποιώντας αρκετά… γαλλικά.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού φανερά εκτός εαυτού έθεσε ως μοναδικούς υπεύθυνους για το αποτέλεσμα τους ποδοσφαιριστές του και λίγο έλειψε να ξεφύγει η κατάσταση καθώς κανείς δεν απάντησε στα όσα έλεγε ο Φάμπρι.

Απ' ό,τι φαίνεται όμως μετά τις δυσκολίες, οι "πράσινοι" κρατούν τα νεύρα τους και θα πρέπει κάπως να εξομαλυνθεί η κατάσταση για να μην δούμε χειρότερες καταστάσεις και έχουμε αναστάτωση στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ