ΙΤΑΛΙΑ

Φιορεντίνα: Ράγισαν καρδιές στην ενός λεπτού σιγή της ομάδας στη μνήμη του Τζο Μπαρόνε

Φιορεντίνα: Ράγισαν καρδιές στην ενός λεπτού σιγή της ομάδας στη μνήμη του Τζο Μπαρόνε
PRINT SCREEN

Η Φιορεντίνα επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από το σοκ του αδόκητου χαμού του Τζο Μπαρόνε, με τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο και τον πρόεδρο των βιόλα να τιμούν τη μνήμη του κάνοντας ενός λεπτού σιγή στο κέντρο του γηπέδου.

Τα τελευταία 24ωρα έγιναν εφιαλτικά για την οικογένεια της Φιορεντίνα, με τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Τζο Μπαρόνε, να παθαίνει καρδιακή προσβολή το βράδυ της Κυριακής και να φεύγει από τη ζωή δύο ημέρες αργότερα, σε ηλικία μόλις 57 ετών, αφήνοντας πίσω του τη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το βράδυ της Τετάρτης τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση όπου τον αποχαιρέτησε σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια των βιόλα ενώ την Πέμπτη (21/03) οι άνθρωποι της ομάδας της Τοσκάνης τίμησαν τη μνήμη του με έναν πολύ όμορφο και άκρως συγκινητικό τρόπο.

Αυτός ήταν να μαζευτούν στο κέντρο του γηπέδου στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου (Viola Park) και να σχηματίσουν έναν μεγάλο κύκλο στον οποίο πήραν μέρος παίκτες, προπονητές και ο πρόεδρος Ρόκο Κομίσο, για να κρατήσουν σιγή ενός λεπτού και κατόπιν να τον αποχαιρετήσουν με ένα πολύ δυνατό χειροκρότημα.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ