CONFERENCE LEAGUE

Φιορεντίνα - Μπράγκα: Το Goal Line Technology έδειξε γκολ αλλά το VAR το ακύρωσε σε μια αρκετά περίεργη φάση

Η απόφαση του Goal Line techology
Η απόφαση του Goal Line techology PRINT SCREEN

Μια αρκετά περίεργη φάση συνέβη στο Φιορεντίνα - Μπράγκα με τους Ιταλούς να σκοράρουν, το Goal Line Tecnology να δείχνει γκολ και το VAR να ακυρώνει εν τέλει το τέρμα των γηπεδούχων λέγοντας πως η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή.

Στο Φιορεντίνα - Μπράγκα συνέβη η πιο περίεργη φάση της φετινής σεζόν, αντίστοιχης αυτής που είχε γίνει στο Ιαπωνία - Ισπανία, όταν στο 49' Καμπράλ έκανε το πλασέ το Goal Line technology έδειξε στον διαιτητή της αναμέτρησης πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή αλλά τελικά το VAR έδειξε το αντίθετο και το 2-2 ακυρώθηκε.

Σε σέντρα από τα δεξιά ο Καμπράλ με προβολή έστειλε τη μπάλα προς την εστία των Πορτογάλων ο Τιάγκο Σα έκανε την επέμβαση στην αριστερή του γωνία με το ένα χέρι και με τη βοήθεια του αριστερού δοκαριού προσπάθησε να βγάλει τη μπάλα και το κατάφερε.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, ο Γάλλος Μπενουάτ Μπαστιέν, γύρισε και έδειξε στους παίκτες των δύο ομάδων πως το Goal Line Technology του έδειξε πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή με τους παίκτες των "βιόλα" να πανηγυρίζουν.

Το VAR είχε άλλη άποψη όμως. Συγκεκριμένα πως η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή. Για αυτό και κάλεσε τον Μπαστιέν να δει και ο ίδιος τη φάση και μετά από αρκετή ώρα που τσέκαρε τη φάση γύρισε στο γήπεδο και έδειξε πως το γκολ δεν μετράει.

Βέβαια το τηλεοπτικό πλάνο στο ριπλέϊ που έδειξε έβγαλε την απόφαση του Goal Line Tecnology.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΜΠΡΑΓΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ