CONFERENCE LEAGUE

Φιορεντίνα: Ετοιμάζουν γιγαντοοθόνες στην πόλη για τον τελικό με τον Ολυμπιακό

Fiorentina's players celebrate after the Europa Conference League semi-final second leg soccer match between Club Brugge and Fiorentina at the Jan Breydel Stadium in Bruges, Belgium, Wednesday, May 8, 2024. (AP Photo/Omar Havana)
Οι παίκτες της Φιορεντίνα πανηγυρίζουν την πρόκριση στον τελικό του Conference League @ 2024 OMAR HAVANA / AP IMAGES

Μαζί με τον Ολυμπιακό και η Φιορεντίνα ζει σε ρυθμούς Conference League μετά την πρόκριση στον τελικό και τα Μέσα της Φλωρεντίας αναφέρουν ότι ετοιμάζονται να στηθούν γιγαντοοθόνες στην πόλη για τον τελικό.

Ο Ολυμπιακός ζει μεγάλες στιγμές καθώς προκρίθηκε στον τελικό του Conference League και θα προσπαθήσει να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Στον τελικό θα συναντήσει τη Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου στην OPAP Arena, με τους βιόλα να αφήνουν εκτός την Κλαμπ Μπριζ χάρη στην ισοπαλία στο Βέλγιο.

Οι δύο ομάδες θα έχουν στη διάθεσή τους από 9.000 εισιτήρια, όπως αποφασίστηκε από την UEFA. Οι ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν πρόβλημα να γεμίσουν αυτό τον αριθμό, μένει να φανεί όμως πόσοι φίλοι της Φιορεντίνα θα το κάνουν. Πάντως το violanews αναφέρει ότι αναμένεται να στηθούν γιγαντοοθόνες στην πόλη.

Το αν θα υπάρξουν άδεια εισιτήρια από αυτά που δικαιούνται οι Ιταλοί θα φανεί τις προσεχείς ημέρες.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ