ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Φήμες για Λίπι στη Γιουβέντους

Φήμες για Λίπι στη Γιουβέντους
Λίπι

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας "Il Resto di Carlino", ο Μαρτσέλο Λίπι είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στους "μπιανκονέρι" το καλοκαίρι

Με τους περισσότερους οπαδούς της "Μεγάλης Κυρίας" να ονειρεύονται τη στιγμή που ο... "Πολ Νιούμαν" του ιταλικού ποδοσφαίρου θα επιστρέψει στην ομάδα τους, το σενάριο της "Resto di Carlino" έρχεται να δώσει νέες ελπίδες στα όνειρά τους.
Συγκεκριμένα η εφημερίδα της Μπολόνια ισχυρίζεται ότι η "Γιούβε" έχει προσφέρει στον Λίπι τη θέση του τεχνικού διευθυντή, την οποία, αν όλα πάνε κατά το δοκούν, θα αναλάβει από το καλοκαίρι του 2008. Συγκεκριμένα ο ρόλος του θα είναι να φέρνει νέους ποδοσφαιριστές στην ομάδα και να χειρίζεται άλλα θέματα που θα σχετίζονται με τους παίκτες της ομάδας.

Αυτό σημαίνει ότι ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα παραμείνει στο πόστο του ως τεχνικός, με τον Τσίρο Φεράρα ως βοηθό προπονητή.

Η Γιουβέντους είναι φανερό ότι θέλει να αναθέσει τη διαχείριση του μεταγραφικού σχεδιασμού στον Λίπι, μετά και τα μεταγραφικά "στραπάτσα" του Αλέσιο Σέκο, στον οποίο "χρεώθηκαν" ως αποτυχημένες οι μεταγραφές των Μπουμσόνγκ, Τιάγκο αλλά και του Αλμιρόν.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από απουσία δύο ετών από τους πάγκους, ο Μαρτσέλο Λίπι είχε προαναγγείλει με δηλώσεις του στο πρόσφατο παρελθόν ότι θα επέστρεφε στην... αγωνιστική δράση το καλοκαίρι του 2008.






TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ