ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Φιλομένο: "Θέλω να παίξω στους... μεγάλους"

Φιλομένο: "Θέλω να παίξω στους... μεγάλους"
φιλομενο

Ο Φιλομένο αποκάλυψε πως θέλει να αγωνιστεί σε μία από τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου

Κι όταν ρωτήθηκε ποιες είναι αυτές οι ομάδες, απάντησε: " Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ που προηγούνται και στη βαθμολογία"!

Έκρινε πάντως, " απόλυτα δίκαιο πρωταθλητή τον Ολυμπιακό". Ανέφερε δε, χαρακτηριστικά ότι: " Ο Ολυμπιακός κέρδισε τους περισσότερους αγώνες. Έκανε μεγάλη διαφορά βαθμών με τις ομάδες οι οποίες τον ακολουθούσαν. Με λίγα λόγια είναι φέτος, η καλύτερη ελληνική ομάδα".

Επισήμανε όμως, ότι επί του παρόντος σκέφτεται και πράττει μόνον για τα συμφέροντα του Αστέρα Τρίπολης. Και ανέφερε: " Στο ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου δεν βρήκαμε το ρυθμό μας. Η αλλαγή προπονητή και η έλευση του Νίκου Κωστένογλου βελτίωσε εξαιρετικά τη ψυχολογία μας. Βρήκαμε το ρυθμό μας και βελτιωθήκαμε. Ενισχυθήκαμε εντυπωσιακά και με το Βαγγέλη Καούνο".

Ο Αργεντινός σταρ του Αστέρα Τρίπολης δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη ρεβάνς του 2-2 με τον Ολυμπιακό, στο "Γ. Καραϊσκάκης". " Με καλά οργανωμένη άμυνα και με αντεπιθέσεις μπορούμε να προκριθούμε", είπε στην ΕΡΑ Σπορ.

" Το Κύπελλο είναι στόχος μας κι είμαστε ακόμη σε τροχιά κατάκτησης του. Θα παλέψουμε πολύ δυνατά για να πετύχουμε τον στόχο μας"!

Και για το μεταγραφικό ενδιαφέρον των μεγάλων ομάδων τόνισε: " Ο μάνατζερ μου διαχειρίζεται το θέμα. Μιλά με τους ενδιαφερόμενους. Ξέρω ότι υπάρχουν αλλά δεν μιλώ εγώ επειδή ανήκω στον Αστέρα και παίζω για τον Αστέρα. Το καλοκαίρι όμως, θα πάρω την απόφαση μου ανάλογα με τις προτάσεις. Θέλω να παίξω σε μία μεγάλη ελληνική ομάδα".









TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ